شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا) || سامساب، اولین شاخص جهانی کلاهبرداری دیجیتال را منتشر کرد.
به گزارش شارا به نقل از پی آر نیوزوایر، این شاخص، که در آن ۱۰۳ کشور از نظر حساسیت به کلاهبرداری دیجیتال ارزیابی شدهاند، تصویری جامع از خطرات و وضعیت کلاهبرداری در سراسر جهان ارائه میدهد.
با همکاری سازمانهای بینالمللی مثل اینترپل و دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل، سامساب در تلاش است تا آگاهیها را بالا ببرد و با ارائه ابزارهای پیشرفته، محیطی امنتر برای کاربران و کسبوکارها در فضای دیجیتال ایجاد کند.
سامساب همچنین یک نقشه تعاملی تهیه کرده که خطرات کلاهبرداری را بهصورت دیداری و قابل فهم نمایش میدهد و در کنار آن، به دلایل اصلی بروز این کلاهبرداریها نیز میپردازد.
طبق پیشبینیها، زیان جهانی ناشی از کلاهبرداری دیجیتال بین سالهای ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۸ میتواند به بیش از ۳۶۲ میلیارد دلار برسد. شاخص سامساب با تحلیل عوامل مختلفی مانند فشارها، فرصتها و انگیزههای کلاهبرداری، وضعیت زمینهای هر کشور را بررسی کرده است.
در این گزارش آمده است که کشورهایی با دسترسی کمتر به خدمات دیجیتال و سیستمهای ضعیف دولتی، بیشتر در معرض خطر کلاهبرداری قرار دارند.
در صدر کشورهای محافظتشده در برابر کلاهبرداری دیجیتال، کشورهایی مانند سنگاپور، لوکزامبورگ و سوئیس قرار دارند، در حالی که پاکستان، بنگلادش و هند از کمترین میزان محافظت برخوردارند.
ایالات متحده دارای بالاترین آمادگی در زمینه هوش مصنوعی در بخش دولتی است و کشورهای اسکاندیناوی نیز خدمات پیشرفتهای در حوزه دولت الکترونیک دارند.
شاخص سامساب با استفاده از دادههای منابع معتبر جهانی مثل بانک جهانی و موسسه آکسفورد اینسایتس، بر تحلیل نرخ کلاهبرداری، دسترسی به خدمات احراز هویت مشتریان (KYC/AML)، و وضعیت اقتصادی متمرکز است.
مدیرعامل سامساب، آقای اندرو سیور، اظهار داشت که این شاخص به دنبال تقویت همکاری میان کسبوکارها و دولتهاست تا با راهکارهای پیشرفته، از جمله تأیید هویت غیرمستقیم، به کاهش تبعیض دیجیتال و ایجاد یک محیط اقتصادی منصفانهتر کمک کند.
سامساب یک پلتفرم برای تأیید هویت و جلوگیری از کلاهبرداری است.
نظر بدهید