سوء استفاده کلاهبرداران از کمبود دارو

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) – رئیس پلیس مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی گفت: اخیرا با توجه به برخی مشکلات در تامین دارو و کالا، کلاهبرداران با تبلیغات گسترده در شبکه های ماهواره ای اقدام به کلاهبرداری در قالب فروش دارو یا کالاهای خاص می کنند.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- رئیس پلیس مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی گفت: اخیرا با توجه به برخی مشکلات در تامین دارو و کالا، کلاهبرداران با تبلیغات گسترده در شبکه های ماهواره ای اقدام به کلاهبرداری در قالب فروش دارو یا کالاهای خاص می کنند. این افراد پس از تماس مدعی می شوند برای ارسال دارو باید مبلغ به حسابشان واریز شود و پس از واریز وجه دیگر پاسخگوی تلفن نیستند.

به گزارش شارا به نقل از کافه تبلیغات سرهنگ بهروز رهبریان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تبلیغات عجیب و غریب ماهواره‌ها که در آنها فقط یک شماره تلفن اعلام می‌شود، به هیچ وجه قابل‌اعتماد نیست و مردم باید در این موارد هوشیار باشند. بسیاری از این تلفن ها اعتباری است و به این دلیل که بدون ثبت مشخصات خریداری شده اند بعد از هر کلاهبرداری دور انداخته می شوند و قابل پیگیری نیستند.

رئیس پلیس مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی با اعلام اینکه کلاهبرداری تلفنی در زندانها کاهش یافته است،افزود: برای نخستین بار کلاهبرداری تلفنی در زندان ها آغاز و به بیرون منتقل شد اما با همکاری سازمان زندان ها و انجام اقدامات کنترلی این موضوع در زندان ها تا حد زیادی مهار و کاهش یافته است.

وی بار دیگر با هشدار نسبت به وقوع انواع کلاهبرداری های تلفنی و آخرین روشهای آن گفت: متداول ترین روش کلاهبرداری تلفنی تماس و معرفی خود به عنوان صاحب یک حرفه و درخواست از فرد برای گرفتن خدمات است. این افراد به بهانه واریز پول از فرد می خواهند پای دستگاه عابربانک حاضر شود و با انگلیسی کردن زبان خودپرداز به جای واریز وجه، پول از حساب فرد خارج می شود.

به گفته رهبریان برای واریز وجه به حساب هیچ نیازی نیست فرد پای دستگاه خودپرداز حاضر شود. اگر هموطنان این موضوع را رعایت کنند روند صعودی کلاهبرداری به روش تلفنی کاهش چشمگیری می یابد.