عضو هیئت علمی دانشکده صدا و سیما و رئیس گروه ارتباطات دانشگاه آزاد تهران مرکزی از سمفونی کارون به عنوان الگویی راستین برای افزایش وحدت و همبستگی در بین افراد جامعه یاد کرد.
دکتر “سیدمحمد دادگران” با اشاره به برگزاری سمفونی کارون که طی دو شب گذشته با هنرمندی استاد “مجید انتظامی” و با صدای “سالار عقیلی” در تالار وحدت اجرا شد، این سمفونی را باشکوه و عالی بیان کرد و افزود: سمفونی کارون نه تنها سرشار از شور و شوق بلکه اثرگذارترین ارتباطی بود که می توان با مخاطب برقرار کرد.
مدیر گروه ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز ادامه داد: موسیقی نوعی ارتباط احساس برانگیز است و من با تماشای سمفونی کارون این را با تمام وجود احساس کردم.
وی در پاسخ به این سوال که “نقش موسیقی در رودی مانند رود کارون که به نوعی سمبل ملی ما است، چیست؟” گفت: این نوع ارتباط می تواند وحدت و همبستگی میان آحاد جامعه را بیشتر کند و باید باز هم در کشور چنین برنامه هایی تکرار شود.
دادگران وزارت نیرو را به عنوان پیشرو تلفیق فعالیت های اجرایی با آثار هنری نام برد و گفت: سمفونی کارون الگویی راستین در کشور خواهد بود و اگر کارهایی از این دست در کشور تداوم داشته باشد، سازه صنعتی و موسیقی همگام با یکدیگر می تواند شکوفا شود.
وی ادامه داد: با برگزاری چنین مراسمی، مردم موسیقی ناب را از موسیقی کوچه بازاری تمیز می دهند و انتظار آنان بالا می رود و دیگر هر موسیقی نمی تواند مردم را راضی کند.
مدیر گروه ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز در پاسخ به این سوال که “سمفونی کارون چه تاثیری می تواند در روند عملکرد سایر نهادهای کشور برای تلفیق کارهای خود با موسیقی داشته باشد؟”، گفت: وزارت نیرو در این خصوص قدم اساسی را برداشته است و من امیدوارم که نهادهای دیگر نیز این کار بزرگ را تعقیب کنند.
وی ادامه داد: ساخت سمفونی کارون درست و به موقع انجام گرفته و این کار بزرگ نه تنها برای مردم روحیه بخش است، بلکه تداوم این دست کارها باعث ایجاد همبستگی و انسجام بیشتر میان مردم می شود.
|
نظر بدهید