سایه استارلینک بر سر فیلترینگ؛ عاقبت سیاست‌های اشتباه در دنیای فناوری

سیاست‌های محدود کننده مانند فیلترینگ و کنترل شدید، نه تنها به پیشرفت و نوآوری ضربه می‌زند، بلکه باعث روی آوردن مردم به راه‌حل‌های جایگزین مانند استفاده از سرویس‌هایی چون استارلینک می‌شود.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || در دنیای امروز، ارتباطات سریع و بدون محدودیت از اساسی‌ترین نیازهای مردم است و اینترنت به یکی از ارکان حیاتی زندگی اجتماعی و اقتصادی تبدیل شده است.

سیاست‌های محدود کننده مانند فیلترینگ و کنترل شدید، نه تنها به پیشرفت و نوآوری ضربه می‌زند، بلکه باعث روی آوردن مردم به راه‌حل‌های جایگزین مانند استفاده از سرویس‌هایی چون استارلینک می‌شود.

استارلینک، با ارائه اینترنت ماهواره‌ای پرسرعت، توانسته است مرزهای کنترل دولتی را دور بزند و به مردم در سراسر دنیا، از جمله در ایران، دسترسی به اینترنت بدون محدودیت ارائه دهد.

این دستاورد نه تنها یک فناوری جدید است، بلکه نشانه‌ای است از شکست سیاست‌هایی که به جای تسهیل دسترسی به فناوری، آن را محدود و سرکوب می‌کنند. حضور استارلینک بر پشت بام‌های شهروندان ایرانی نمادی از این شکست است.

اصرار بر فیلترینگ و محدودیت دسترسی، تنها به تشدید نیاز مردم به دسترسی آزاد به اطلاعات و به دنبال آن، استفاده از فناوری‌های جدید مانند اینترنت ماهواره‌ای منجر می‌شود.

به گفته صاحب‌نظران این روند، نه تنها نشان‌دهنده عدم سیاست‌گذاری صحیح است، بلکه به کاهش اعتماد عمومی به سیاست‌مداران و نهادهای دولتی نیز می‌انجامد.

اگر شرکت‌های داخلی قادر به ارائه اینترنت پرسرعت و بدون فیلتر بودند، شاید نه تنها نیاز به استارلینک احساس نمی‌شد، بلکه اعتماد و حمایت مردمی از این سرویس‌ها افزایش می‌یافت.

در نتیجه، فیلترینگ و محدودیت‌های غیر منطقی، در نهایت نه تنها به هدف مورد نظر دست نمی‌یابند، بلکه به شکل‌گیری بازارهای جدید و تقویت فناوری‌های خارجی مانند استارلینک کمک می‌کنند.

انتهای پیام/

با کلیک روی لینک زیر به کانال تلگرام ما بپیوندید:

https://telegram.me/sharaPR

<div id=”div_eRasanehTrustseal_24429″></div>
<script src=”https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js”></script>
<script>eRasaneh_Trustseal(24429, false);</script>