شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا) || تا پایان سال جاری یا سال آینده، شاهد حضور هوش مصنوعی در گوشیهای هوشمند پرچمدار خواهیم بود که قبلاً توجه زیادی را به خود جلب کردهاند. سپس شرکتهایی مانند سامسونگ و گوگل داریم که دائماً تلاش میکنند تا اطمینان حاصل کنند که دستگاههایشان از هوش مصنوعی بهره میبرند و در عین حال مشخصات سختافزاری را که ارایه میدهند حفظ میکنند. اکنون، گزارشی حاکی از آن است که غول فناوری کره جنوبی ظاهراً در حال همکاری با مایکروسافت برای توسعه یک ربات چت است.
به گزارش شارا به نقل از edaily، بر اساس اطلاعات جدید به دست آمده، به نظر می رسد که سامسونگ با مایکروسافت برای اهداف “توسعه هوش مصنوعی مولد داخلی” همکاری میکند. هر دو شرکت با هم کار میکنند تا آنچه را که در حال حاضر به عنوان چتربات سامسونگ شناخته میشود توسعه دهند و اطلاعاتی که در حال حاضر در اختیار داریم نشان میدهد که این ربات کارهایی مانند ترجمه و همچنین خلاصهسازی اسناد را انجام خواهد داد و این کار با استفاده از LLM انجام خواهد شد که توسط LLM توسعه یافته است. OpenAI.
همه اینها هیجانانگیز به نظر میرسند، اما من بیشتر نگران این هستم که چگونه این چتباتها به هر نحوی به کاربر کمک میکنند. مطمئنا، داشتن یک هوش مصنوعی داخلی که نیازی به اتصال به اینترنت نداشته باشد، خوب است، اما باز هم، کاربرد آن چیزی است که ممکن است بسیاری از مردم در وهله اول مایل به داشتن این فناوری خاص نباشند.
ما نمی توانیم در مورد آنچه قرار است اتفاق بیفتد چیز زیادی بگوییم، اما مثل روز روشن است که سامسونگ به همراه سایر شرکت ها مانند اپل، گوگل و مایکروسافت مشتاقانه منتظر تحقق آن هستند. نه فقط این، به لطف نسل بعدی پردازندههای اسنپدراگون کوالکام، همه اینها حتی از آنچه در حال حاضر است به واقعیت نزدیکتر خواهد بود و امیدواریم تا پایان سال جاری، ما یک گوشی هوشمند کارآمد با هوش مصنوعی داشته باشیم.
چتباتها به کاربران کمک میکنند تا کارهای خود را به روشی سریعتر و آسانتر انجام دهند. آنها میتوانند برای انجام وظایفی مانند ترجمه، خلاصهنویسی اسناد، پاسخگویی به سوالات و ارایه پشتیبانی مشتری استفاده شوند.
همکاری سامسونگ و مایکروسافت میتواند منجر به توسعه چتباتهایی شود که از هوش مصنوعی قدرتمندتری نسبت به چتباتهای فعلی برخوردار هستند. این چتباتها میتوانند کارهای پیچیدهتری را انجام دهند و پاسخهای دقیقتری ارایه دهند.
یکی از مزایای همکاری این دو شرکت این است که میتواند منجر به توسعه چتباتهایی شود که در دستگاههای مختلف سازگار هستند. این امر میتواند استفاده از چتباتها را برای کاربران راحتتر کند.
البته، هنوز مشخص نیست که این چتباتها چه زمانی به بازار عرضه خواهند شد یا چه ویژگیهایی خواهند داشت. با این حال، همکاری سامسونگ و مایکروسافت نشان میدهد که آنها به طور جدی به توسعه چتباتهای هوش مصنوعی متعهد هستند.
در مورد نگرانیهایی که نویسنده در مورد کاربرد این چتباتها مطرح کرده است، باید گفت که این نگرانیها منطقی هستند. چتباتها باید به گونهای طراحی شوند که برای کاربران مفید و کاربردی باشند. در غیر این صورت، ممکن است مورد استقبال قرار نگیرند.
با این حال، پتانسیل چتباتها برای بهبود زندگی ما بسیار زیاد است. آنها میتوانند به ما کمک کنند تا کارهای خود را به روشی کارآمدتر و موثرتر انجام دهیم. آنها همچنین میتوانند راههای جدیدی برای تعامل با فناوری به ما ارایه دهند.
انتظار میرود که همکاری سامسونگ و مایکروسافت، گام مهمی در توسعه چتباتهای هوش مصنوعی باشد. این همکاری میتواند منجر به تولید چتباتهایی شود که زندگی ما را آسانتر و لذتبخشتر میکنند.
منبع: https://m.edaily.co.kr
انتهای پیام/
|
نظر بدهید