روابط عمومی دولت و یا به تغییری وزارتخانه ها با نمایندگان مجلس بسیار ضعیف است

نماینده مردم گیلان و آستانه اشرفیه: – ما بارها این حرف را به معاون پارلمانی رئیس جمهور عرض کردیم که هنوز نمایندگان مجلس برخی از معاونین پارلمانی را نمی شناسند. شاید بتوان گفت روابط عمومی دولت و یا به تغییری وزارت خانه ها با نمایندگان مجلس بسیار ضعیف است.

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199


شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) نماینده مردم گیلان و آستانه اشرفیه در گفتگوی اختصاصی با شارا روابط عمومی معاونین پارلمانی با نمایندگان مجلس را بسیار ضعیف دانست و تصریح کرد:” ما بارها این حرف را به معاون پارلمانی رئیس جمهور عرض کردیم که هنوز نمایندگان مجلس برخی از معاونین پارلمانی را نمی شناسند. شاید بتوان گفت روابط عمومی دولت و یا به تغییری وزارت خانه ها با نمایندگان مجلس بسیار ضعیف است.”


به گزارش شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران_(شارا) «محمد حسین قربانی» نماینده مردم گیلان و آستانه اشرفیه و عضو کمیسیون بهداشت در مجلس شورای اسلامی افزود:” دولت های سابق در اوایل تشکیل خود روالی داشتند به این ترتیب که کتابچه ای با اسامی، عنوان ها، عکس، شماره تلفن و مشخصات معاونین را به مجلس ارایه می کردند که در آن تمامی معاونین پارلمانی را معرفی می کرد. امیدواریم دولت این نقص را بر طرف کند تا نمایندگان بتوانند با معاونین ارتباط بهتری داشته باشند.”


وی به اهمیت ارتباط و روابط عمومی در تکریم ارباب رجوع اشاره کرد و گفت:” یکی از راه های ارتباطی حاکمیت با مردم یعنی ازریابی عملکرد دولت با مردم، دید از نگاه مردم است یعنی نوع تعادل و ارتباط مردم با دولت و برعکس و در یک کلام تکریم و رضایت مندی ارباب رجوع است.”


عضو کمیسیون بهداشت کمبود منابع را یکی از دلایل نبود رضایتمندی از طرف ارباب رجوع دانست و گفت:” با توجه به حوزه اقتصاد و بحث عمران و توسعه که مورد توجه مردم نیز است و از طرف دیگر نبود منابع باعث شده که امروزه ارباب رجوع در حوزه مراجعه به دولت در حوزه انتخابی، رضایتمندی نداشته باشد. وقتی رضایتمندی حاصل نشود از طرف دیگر تکریم ارباب رجوع نیز رضایتمند نیست.”


«قربانی» با بیان اینکه با اخلاق محوری و مدارا کردن با مردم می توان رضایتمندی را ایجاد کرد، اظهار داشت:” مدیران باید توانمندی و این ظرفیت را داشته باشند که اگر امکان مالی کافی نیست، حداقل ارباب رجوع را تکریم و با زبان خوش، اخلاق محوری و مدارا کردن با مردم به آنها توجه بیشتری کنند. فکر می کنم اگر مردم با واقعیت ها رو به رو شوند و از آنها اطلاع داشته باشند تا حدودی می توان رضایت مندی آنها را به دست آورد.”