دوره آموزشی روابط‌عمومی‌ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان برگزار شد

در این نشست قاسمی معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان ضمن تاکید بر جایگاه روابط‌عمومی‌ در انعکاس اخبارگفت: امر اطلاع رسانی درحوزه نیروی های انسانی به لحاظ تخصصی شدن، وهمچنین در حوزه تکنولوژی دچار تغییر و تحولات اساسی شده است و شناخت سلایق حوزه هدف، مقوله حیاتی در پیشبرد رسالت و اهداف سازمانی است.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)|| این دوره با حضور همکاران روابط‌عمومی در استان و شهرستانها در تالار اندیشه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی‌ اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خرم دره؛ این برنامه با هدف فعال سازی زیر پورتال شهرستانها و تجلیل از روابط‌عمومی‌ ها اجرا شد. در این نشست قاسمی معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان ضمن تاکید بر جایگاه روابط‌عمومی‌ در انعکاس اخبارگفت: امر اطلاع رسانی درحوزه نیروی های انسانی به لحاظ تخصصی شدن، وهمچنین در حوزه تکنولوژی دچار تغییر و تحولات اساسی شده است و شناخت سلایق حوزه هدف، مقوله حیاتی در پیشبرد رسالت و اهداف سازمانی است.


داوود سپهری معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، روابط‌عمومی‌ را یک ارتباط دو سویه خواند و گفت : با توجه به وظایف وزارت ارشاد در حوزه اطلاع رسانی ،روابط‌عمومی‌ های این سازمان باید دراخبار نویسی سرآمد والگو باشند.
وی در ادامه افزود: فرهنگسازی و تنویر افکار عمومی ، بر عهده روابط‌عمومی‌ است زیرا انعکاس اخبار نقش تعیین کننده ای در افزایش آگاهی های عمومی جامعه دارد و یکی از مهم ترین ابزارها برای آگاه سازی مخاطبین ازفعالیت ها و جایگاه یک سازمان و مجموعه است.


ربی سرپرست معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل به رسالت روابط‌عمومی‌ ها اشاره و خاطر نشان کرد: رسالت روابط‌عمومی‌ ها این است که تعامل خبری با سازمانها ی دیگر داشته و اخبار درون سازمانی را به برون سازمانی تبدیل کنند وی در ادامه افزود اطلاع رسانی مناسب از مهمترین عوامل توسعه است .ربی در ادامه افزود : انتظار می رود اتفاقات خوبی در حوزه انعکاس اخبار بیفتد و سیاست های وزارت ارشاد ودر کنار آن دولت جدید در انعکاس اخبار به درستی لحاظ شود.