داعش به‌دنبال حمله سایبری علیه ژاپن

نوشته: ایزابل رینولدز و کیوکو شیمودوی – کونو اظهار نمود “آنچه که در خصوص داعش می بایست بیشتر مورد توجه قرار گیرد پیشرفت آنها در حملات سایبری به زیرساخت های مهم با استفاده از اینترنت در زمینه روابط عمومی و سربازگیری است،”.

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199


وزیر امور امنیت عمومی در مصاحبه دو هفته پیش خود پس از حملات تروریستی مرگبار در پاریس اذعان نمود ژاپن در معرض خطر حملات سایبری گروهک دولت اسلامی (داعش) به زیرساخت های ضروریش می باشد.


به گزارش گروه ترجمه شارا به نقل از japantimes،از ماه اکتبر رئیس کمیسیون ملی امنیت عمومی و وزیر هئیت دولت تارو کونو بر آژانس پلیس ملی نظارت می نماید، بدین معنی که وی از نزدیک با تدابیر امنیتی که کشور برای نشست گروه هفت در ژاپن در سال آینده و بازی های المپیک 2020 توکیو تدارک دیده، سرو کار دارد.


کونو داعش را به هیچ وجه به عنوان تهدیدی مشخص علیه ژاپن ذکر ننمود، هر چند این گروهک این کشور را یکی از اهداف خود معرفی نموده است.


کونو روز سه شنبه اظهار نمود “آنچه که در خصوص داعش می بایست بیشتر مورد توجه قرار گیرد پیشرفت آنها در حملات سایبری به زیرساخت های مهم با استفاده از اینترنت در زمینه روابط عمومی و سربازگیری است،”.

 

وی افزود “آنها افراد بسیار توانا و حاذقی را در اختیار دارند “و به احتمال زیاد در “آینده ای نه چندان دور،” چنین اقداماتی را اتخاذ می نمایند.


در حالی که ژاپن به شخصه حمله داعش را در خاک خود تجربه نکرده است، اما دو تن از شهروندان آن توسط این گروهک ربوده شده اند، که در ماه فوریه اعلام شد این گروهک آنها را به قتل رسانده است. این کشتار باعث شد شینزو آبه نخست وزیر ژاپن سیاست همکاری نزدیکتر نظامی با ایالات متحده و شرکای دیگر را اتخاذ نماید، مخالفان این سیاست می گویند امکان دارد ملت همواره صلح جوی ژاپن گرفتار تعارض و ستیز گردد.


کونو در دفتر خود چنین عنوان نمود که تغییر تهدیدات از حملات فیزیکی به فضای مجازی، مزایای امنیتی منجمله دسترسی مشکل به این کشور جزیره ای و قوانین سخت گیرانه بازرسی اسلحه که ژاپن تمایل به تکیه بر آنها دارد را تضعیف می نماید. وی چنین افزود، ژاپن در معرض خطراتی مشابه آنچه ایالات متحده و اروپا در آینده با آنها مواجه اند می باشد و از اینرو می بایست نقاط آسیب پذیر را پیش از هر گونه حمله به کل مسدود نمود.


کونو عنوان نمود دولت ژاپن برای کسب تخصص و اطلاعات در حال مشاوره با سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا و سازمان اطلاعات مخفی بریتانیا ام آی 6 می باشد.


از آنجا که وی به دنبال تقویت توانایی ژاپن برای مقابله با تهدیدات جدید می باشد، ممکن است خود را با مسئولیت همزمانش در خصوص کاهش هزینه ها به عنوان وزیر اصلاحات اداری ناتوان ببیند.


وی بیان کرد که “چنانچه شما به مبارزه با تروریسم و سیاست امنیتی فکر می کنید، لازم است تعداد مأمورین دولتی خود را افزایش دهید”. “از سوی دیگر، چنانچه به فکر فراهم نمودن تعادل اولیه در خصوص تهدیدات می باشید، این مسئله به افزایش مامورین دولتی ارتباطی ندارد، بلکه به میزان توانایی شما در کاهش تعداد آنها بستگی دارد.”


در زمینه امنیتی، یکی از اولویت های وی آمادگی برای المپیک 2020 خواهد بود که در پی آن هزاران ورزشکار و گردشگر وارد توکیو خواهند شد. سر جان اسکارلت رئیس سابق ام آی 6 که در تدابیر امنیتی در خصوص المپیک 2012 لندن مشارکت داشته ، اظهار نموده اطمینان از امنیت در بازی های المپیک تلاشی گسترده است.


وی اذعان نموده بیش از 18000 سرباز در امنیت بازی های المپیک لندن شرکت داشته اند که دو برابر تعداد سربازان استقرار یافته بریتانیا در افغانستان می باشد. این عملیات همچنین 52 عضو نیروهای پلیس و7500 نیروهای امنیتی خصوصی را درگیر کرده است.


اسکارلت هفته گذشته در کنفرانسی امنیتی که در توکیو برگزار شد گفت”با جهانی شدن، شما به طور بالقوه مشکلات جهان را وارد ژاپن می نمایید و دامنه سایبری چشم انداز تهدید را پیچیده تر خواهد کرد.”