حمله به خبرنگاران در اتاق خبر یک تلویزیون در صربستان

فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران (IFJ) و انجمن روزنامه‌نگاران مستقل صربستان (NUNS)ضمن محکوم کردن این حمله و عدم واکنش مناسب پلیس برای حفظ امنیت روزنامه‌نگاران، خواستار تضمین امنیت کارکنان این رسانه شدند.

 شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران (IFJ) و انجمن روزنامه‌نگاران مستقل صربستان (NUNS)ضمن محکوم کردن این حمله و عدم واکنش مناسب پلیس برای حفظ امنیت روزنامه‌نگاران، خواستار تضمین امنیت کارکنان این رسانه شدند.
 
 آنتونی بلانگر، دبیرکل فدراسیون بین‌المللی
روزنامه‌نگاران، ضمن محکوم‌کردن تهدیدات و ارعاب فزاینده علیه روزنامه‌نگاران و کارکنان کانال ان وان گفت: «عدم احترام و پذیرش نقش روزنامه‌نگاری انتقادی توسط مقامات، خطرناک است و موجب می‌شود که خصومت با رسانه‌ها عادی شود و همکاران ما به خطر بیافتند. ما از مقامات می‌خواهیم که به تعهد خود برای محافظت از متخصصان رسانه و تضمین امنیت آن‌ها، عمل کنند.»
 
 به گزارش ان وان، چند پلیس در مقابل ساختمان حضور داشتند؛ اما به این حمله واکنشی نشان ندادند.
 
 انجمن روزنامه‌نگاران مستقل صربستان عدم پاسخگویی پلیس و دادستانی را محکوم کرد و متذکر شد که: «عوامل تلویزیون ان وان مورد حمله گسترده نمایندگان مقامات و گروه‌های راست افراطی قرار گرفته اندو خبرنگاران اتاق خبر مرتباً تهدید شده‌اند.»
 
 انتهای پیام/
 
<div id=”div_eRasanehTrustseal_24429″></div>
 <script src=”https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js”></script>
 <script>eRasaneh_Trustseal(24429, false);</script>