شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- حجتالاسلام و المسلمین سیدمحسن شفیعی در دیدار اعضای شورای سیاستگذاری سومین سمینار روابط عمومیهای استان خوزستان اظهار کرد: در استان خوزستان مجموعهای از امتیازها و فرصتهایی را در اختیار داریم که در استانهای دیگر این فرصتها وجود ندارد؛ وجود چنین فرصتها و امتیازهایی در استان نباید موجب شود خود را بالاتر ببینیم، زیرا بزرگترین لغزش شیطان نیز از همینجا آغاز شد، بلکه باید از این فرصتها بهخوبی استفاده کنیم و در عین حال باید برخی واقعیتها را نیز ببینیم و از کنار آنها بیتفاوت عبور نکنیم.
وی افزود: نقطه مرکزی و اصلی دفاع مقدس در استان خوزستان بوده و محبت اهل بیت ع در دل تکتک مردم این استان جاری است. سخاوت و مهربانی از مهمترین ویژگیهای خوزستانیها است و این ویژگیها حتی در گفتوگوهای میان مردم نیز مشهود است؛ در عین حال باید به نقاط ضعف نیز توجه داشت و به عنوان مثال گاهی مشاهده میشود که در انجام کار جمعی اشکالاتی وجود دارد و یا اینکه آستانه تحمل پایین است و گاهی بیش از حد از یکدیگر انتقاد میکنیم، این در حالی است که اگر فردی انتقادی دارد، در کنار آن باید پیشنهادی نیز داشته باشد. همچنین وجود تنوع قومی و زبانی نیز گاهی موجب میشود در قضاوت و داوری انصاف رعایت نشود و خروجی کار دستاوردی میشود که نمیگذارد رو به جلو حرکت کنیم.
شفیعی با تاکید بر اهمیت انسجام و وحدت رویه در کارها، تصریح کرد: آموزش و ارائه آموزههای فرهنگی وظیفه نخبگان است و آنجایی که مردم را اقناع کردیم، کار به صورت علمی و درست و اصولی انجام میشود و مردم نیز پای کار میآیند. هرجا به صورت شفاف به مردم بیان شد که قرار است چه کاری انجام شود و خروجی کار چیست، آنجا شاهد مشارکت عمومی خواهیم بود.
رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان خاطرنشان کرد: انتقادها باید به شکلی فعال، پویا و امیدوارانه تبدیل شوند و در نگاه عمومی مسایل به گونهای دیده شود که این تصور در مدیری ایجاد نشود که اگر کار نکند بهتر است. باید کار کرد و تنها با گله کردن کسی به نتیجه نمیرسد و مادامی که حرکتی مبتنی بر اراده از سوی مردم شکل نگیرد، اتفاقی نمیافتد.
شفیعی با اشاره به اهمیت کار روابط عمومیها، تاکید کرد: خداوند حتی به پیامبر ص نیز که مبعوث خداوند است، نسبت به عبادات فردی تاکید میکند؛ هر که مسئولیتاش در جامعه سنگینتر است، نیازش به خداوند نیز بیشتر است. در حوزه روابط عمومی نیز اگرچه در مقایسه با گذشته تفاوتهایی ایجاد شده، ولی لازم است کارآمدی مورد توجه قرار گیرد.
وی با تاکید بر تاثیر مثبت برگزاری کارگاهها و سمینارهای آموزشی در ارتقاء کارآمدی روابط عمومیها، ادامه داد: میتوان با اتخاذ تدابیری چنین برنامههایی را در طول سال برگزار کرد و علاوه بر تلاش برای توسعه ارتباط روابط عمومی با جامعه، در زمینه ارتباط درونمجموعهای فعالان عرصه روابط عمومی نیز تلاش شود.
رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان اظهار کرد: امام خمینی ره هیچگاه نگفت که مردم در جایی کوتاهی کردند و همیشه برای مردم جایگاه بالایی قائل بود، تا جایی که تعبیر مردم ایران چهره منور بشریت هستند را به کار برد. گاهی مشاهده میشود که تعامل بخش اداری با مردم خوب نیست که باید برای این مساله فکری شود. مردم زمانی که به بخش اداری مراجعه میکنند احساس همدردی نمیبینند و مهربانی و همدردی با مردم باید بیشتر شود و در این زمینه اگر هر فردی را فرستادهای از جانب خداوند بدانیم، قطعا رفتار ما با مردم نیز تغییر میکند.
وی تاکید کرد: مردم ایران در سختترین شرایط با مسئولان همراهی کردهاند و بعید میدانم در کشور دیگری مردم تا این حد پای نظام و مسئولان باشند؛ مشکل این است که کم با مردم صحبت میشود و در این زمینه باید بهتر عمل شود که نقش روابط عمومیها در این زمینه بسیار مهم است.
بر اساس این گزارش، در این دیدار مهندس خسرو ممبینی جانشین رئیس، عارف وائلی دبیر اجرایی و ندا شفیعی دبیر علمی سومین سمینار روابط عمومیهای استان خوزستان نیز گزارشی از روند برگزاری جلسات شورای سیاستگذاری سمینار ارایه دادند.
سومین سمینار روابط عمومیهای استان خوزستان 27 آبانماه با مشارکت استانداری، جهاد دانشگاهی خوزستان و موسسه آرمان ارتباطات در اهواز برگزار میشود.
منبع: روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان
|
نظر بدهید