همایش روابط عمومیهای کهگیلویه و بویراحمد حاشیههایی داشت؛ آنجا که از انتخابات بیش از هر چیز سخن به میان آمد.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، همواره در نشستها و جلسات اداری مسائلی در حواشی این جلسات میان اعضا رد و بدل میشوند که اگرچه در متن نیستند، اما اثرگذاری به مراتب بیشتری به نسبت متن دارند.
نشست روابط عمومیهای ادارات و دستگاههای اجرایی و حاکمیتی در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز حواشی جالبی داشت که در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود.
* در میانه برنامه یک مولودیخوانی از سوی یکی از مداحان اهلبیت اجرا شد و در آن شوخیهایی رد و بدل شد که خنده حضار را به دنبال داشت، اما استاندار کهگیلویه و بویراحمد که بعد از این مولودیخوانی برای ایراد سخنرانی به جایگاه دعوت شد با انتقاد از این شوخیها گفت: اگر قصد داریم مجلسآرایی کنیم باید حدود را رعایت کنیم و بدانیم که طنز گفتن برای ائمه و شوخی کردن با آنها معنایی ندارد.
سید حسین صابری افزود: برای بیان مظلومیت ائمه اطهار(ع) شیوههای متعددی وجود دارد و من اگرچه به صورت کوتاه اما جدی، انتقاد خودم را نسبت به بیان این شوخیها و طنزها به امامان معصوم (ع) اعلام کردم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: این همایش از معدود همایشهایی است که قبل از حضورم در آن مشق آماده کردم تا مطالبی را از قبل و ویرایش شده به مسئولان روابط عمومیها عرض کنم.
سایه سنگین انتخابات بر سر این همایش تخصصی که پیرامون موضوع روابط عمومی بود، سنگینی میکرد و غالب مسائل مطرح شده در باب انتخابات و ثبتنام کاندیداها و مسائلی از این دست بود.
* از روی ناچاری جشنها را در رسانه امنیتی صدا و سیما برگزار میکنیم
از دیگر حواشی این نشست اشاره مدیرکل صدا و سیمای این استان در مورد برگزاری جشنهای ائمه اطهار(ع) در محوطه صدا و سیما بود. وی گفت: همه میدانند که صدا و سیما یکی از امنیتیترین مکانها و نهادها است و ما اگر درب صدا و سیما را به روی مردم و برگزاری این جشنها باز میکنیم از روی ناچاری است؛ وگرنه از خدایمان است که دیگران برگزار کنند و ما پوشش دهیم.
مسلم رحیمی افزود: در جشن شب گذشته که برای مدتی برق شهر قطع شده بود و همه جا در تاریکی فرو رفته بود و جماعت زیادی در درون محوطه صدا و سیما بودند، خیلیها ابراز نگرانی کردند، اما من گفتم به لطف خدا مشکلی پیش نمیآید، اما واقعیت این است که ما از سر ناچاری است که جشنها را در صدا و سیما برگزار میکنیم.
* خاطرهای از تقلب 300 رأیی سال 76 در یک صندوق و کشف آن
غلامعلی رضوانی، رئیس ستاد انتخابات استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این همایش به موضوع تقلب در انتخابات اشاره کرد و گفت: باید به جرأت گفت که تقلب در انتخابات ایران غیرممکن است.
سید حسامالدین نبویزاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیز در حواشی این نشست با بیان اهمیت نقش رسانه گفت: اگر امروز در دنیا اسلام را به نام چند گروه سلفی و خشونتطلبها میشناسند؛ برای این است که دیگر کشورها از قدرت رسانههای خود استفاده کردند، اما ما به این امر توجهی نکردیم.
به گزارش فارس از دیگر حواشی این همایش، ترک سالن توسط استاندار کهگیلویه و بویراحمد بعد از اتمام سخنرانیاش بود که بعد از آن انگیزه و نظم جلسه بسیار کم شد.
* سه شرط امکان حمایت مدیران دولتی از کاندیداها/از در انتخابات دخالتی نمیکنم
از دیگر حواشی این نشست، صحبتهای معاون سیاسی و امنیتی در مورد امکان حمایت یک مدیر دولتی از یک کاندیدا بود. رضوانی گفت: اگر مدیری میخواهد در ستاد کاندیدایی حاضر شود و از او حمایت کند، اشکالی ندارد، اما باید مرخصی بگیرد، ماشین اداریاش را در پارکینگی پارک کند و از عنوان اداری خود نیز در مواضع و اطلاعیهها و بیانیههایش استفاده نکند.
اشاره تلویحی رضوانی به کاندیداها نیز از حواشی این نشست بود. رضوانی گفت: حتی اگر یک کاندیدا از سوی شورای نگهبان تأیید صلاحیت شود ما باید به سوابق و عملکرد آن نگاه کنیم که در چند سال گذشته تابع محض رهبر انقلاب بوده و تقوا را رعایت کرده یا اینکه هر حرفی دلش خواست زده و هر کاری خواسته کرده است.
معاون سیاسی استاندار در حاشیه این همایش گفت: به عنوان رئیس ستاد انتخابات هیچ دخالتی در امر شمارش و نتیجه انتخابات ندارم.
به گزارش فارس در این همایش، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به عنوان روابط عمومی برتر در حوزه الکترونیک شناخته شد و همچنین روابط عمومی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد نیز در میان 31 روابط عمومی این نهاد در کشور حائز رتبه نخست شد.
|
نظر بدهید