جام‌جهانی برزیل از لحاظ دریافت کارت‌های زرد و قرمز نسبت به جام‌جهانی 2010 وضعیت بهتری داشت و کم‌کارت‌تر بود.

  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- جام‌جهانی برزیل از لحاظ دریافت کارت‌های زرد و قرمز نسبت به جام‌جهانی 2010 وضعیت بهتری داشت و کم‌کارت‌تر بود.

دراین رقابت‌ها در مجموع 162 اخطار و 10 اخراج به ثبت رسیده است. بیشترین کارت زرد نیز متعلق به تیم ملی برزیل با 13 اخطار است.تعداد 11 پنالتی در مسابقات گرفته شده و نتیجه چهار مسابقه نیز با ضربات پنالتی مشخص شده است.

همچنین از لحاظ تعداد پاس‌ها، در جام‌جهانی 2014 برزیل میانگین 396 پاس برای هر بازی به ثبت رسید. این میانگین پاس 43 پاس از میانگین پاس در جام‌جهانی 2010 بیشتر بود.

از لحاظ زمان فعال بازی نیز باز هم وضعیت جام‌جهانی 2014 خیلی بهتر از جام‌جهانی 2010 بود. از این لحاظ جام‌جهانی برزیل با میانگین زمان فعال 6/57دقیقه به نسبت جام‌جهانی 2010 با میانگین زمان فعال 54 دقیقه وضعیت مطلوب‌تری داشت.


منبع: روزنامه دنیای اقتصاد – شماره ۳۲۴۸