توصیه استاندار به روابط عمومی ها در جلسه شورای هماهنگی

نهمین جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی های استان تهران با حضور استاندار برگزار شد.

توصیه استاندار به روابط عمومی ها در جلسه شورای هماهنگی

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- در ابتدای جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی ها اعضای شورا با ارایه گزارشی از اقدامات انجام شده پیشنهاداتی برای ارتقای فعالیت ها به استاندار ارایه دادند.


سیدحسین هاشمی در این جلسه با مهم خواندن نقش روابط عمومی ها گفت:‌ روابط عمومی پل ارتباطی مدیر دستگاه با مردم است و لازم است نگاه مدرنی در این حوزه اتخاذ شود.


وی افزود:‌ نباید انتظار داشت مشکلات هر حوزه یک شبه حل شود و صبر و شکیبایی لازم است.ایجاد فهم مشترک و برقراری رابطه مستقیم و با صداقت در حوزه روابط عمومی یکی از محورهای اساسی است.


استاندار تهران در این جلسه بر رابطه حداکثری اعضای شورا با نماینده وزارت کشور دراین حوزه تاکید کرد.


دراین جلسه به دستور استاندار،مقرر شد نماینده شورای هماهنگی روابط عمومی ها در جلسات شورای اداری حضور یافته و زمانی برای ارایه برنامه ها، اقدامات انجام شده و پیشنهادات شورا در این جلسه در نظر گرفته شود.


منبع: استانداری تهران