شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا) || رئیس اداره اطلاع رسانی و روابطعمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان این موضوع را تأیید می کند و معتقد است چون گستره مخاطبان این اداره کل در سطح استان وسیع است، لاجرم باید توجه بیشتری به آن شود. جلال سلمانی می گوید بر همین مبنا است که ارتباط مخاطبین هدف با این روابطعمومی بر اساس ابزارها و فناوری های نوین بر قرار می شود.
شما در فعالیت روابطعمومی آموزش و پرورش چگونه از دانش روز استفاده می کنید؟
روابطعمومی الکترونیک، سنجش افکار، نشر الکترونیکی صوتی و تصویری از اقدامات به روز روابطعمومی آموزش و پرورش است که استفاده از این ابزارها و فناوری های نوین موجب تسهیل ارتباط مستقیم مراجعین با مدیرکل و معاونین وی شده است و مهمتر اینکه بلافاصله به درخواست افراد رسیدگی می شود.
وجه تمایزی که روابطعمومی اداره کل آموزش و پرورش با سایر روابطعمومی ادارات در برقراری ارتباطات دارد، چیست؟
گستره مخاطبان اداره کل آموزش و پرورش در سطح استان وسیع است تعداد مخاطبین مستقیم ما بالغ بریک میلیون نفر دانش آموز و110هزار فرهنگی است که این گستردگی مخاطب باعث تمرکز ما بر سوژه های معلم محور و دانش آموز محور شده است واقدامی که برای نخستین بار در کشور عملیاتی ومورد استقبال وزیر آموزش و پرورش واقع شد شناسایی معلمان ایثارگر و دانش آموزان مبتکر استان اصفهان بوده که از ابتدای امسال عملیاتی شده است.
مشکل اصلی روابطعمومی آموزش و پرورش چیست؟
فعالیت روابطعمومی در دو بخش فرهنگی و تبلیغات خلاصه می شود. در بخش تبلیغاتی که در دنیای امروز با صرف هزینه انجام می گیرد، تحقق آن در حوزه روابطعمومی آموزش و پرورش استان اصفهان با تنگنای مالی روبه رو است. در زمانی که دشمن در بحث فرهنگی بیشترین هجمه را علیه کشور وارد کرده است روابطعمومی ضرورت می داند با توان مالی در بحث تبلیغات وارد عمل شود. برای اصلاح این وضعیت، از حاکمیت انتظار می رود در ساختار فعلی روابطعمومی تغییر اعمال کند و با تخصیص اعتبار، مسئله تنگنای مالی روابطعمومی مرتفع گردد.
انتظار شما از سایر دستگاه های اجرایی در پیشبرد اهدافتان در روابطعمومی چیست؟
تمام افراد جامعه به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با آموزش و پرورش در ارتباط اند و خانواده ای نیست که ارتباطی با آموزش و پرورش نداشته باشد. با وجود این تعدد جمعیت، بحث هوشیاری و آگاه سازی نوجوانان و جوانان بسیار حائز اهمیت است و اهمیت این موضوع حمایت دستگاه ها ی اجرایی را می طلبد. پس، از سایر دستگاه ها انتظار می رود مجدانه آموزش و پرورش را در بحث جهاد تبیین حمایت کنند.
انتهای پیام/
نظر بدهید