تاکید رئیس سازمان بهزیستی کشور بر مهندسی ارتباطات و استعدادیابی جامعه‌ هدف

رئیس سازمان بهزیستی کشور در اختتامیه همایش علمی کاربردی مسئولان روابط‌عمومی سراسر کشور از راه‌اندازی میز سیاسی و اجتماعی در روابط‌عمومی‌ها و تحلیل مسائل روز برای مشاوره به مدیران به عنوان یکی از فرازهای کار روابط‌عمومی یاد کرد و گفت: باید موضوع جهاد تبیین را به صورت جدی در دستور کار داشته باشیم و آنچه می‌گوییم از سر صدق و راستی باشد.

 شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)|| رئیس سازمان بهزیستی کشور در اختتامیه همایش علمی کاربردی مسئولان روابط‌عمومی سراسر کشور از راه‌اندازی میز سیاسی و اجتماعی در روابط‌عمومی‌ها و تحلیل مسائل روز برای مشاوره به مدیران به عنوان یکی از فرازهای کار روابط‌عمومی یاد کرد و گفت: باید موضوع جهاد تبیین را به صورت جدی در دستور کار داشته باشیم و آنچه می‌گوییم از سر صدق و راستی باشد.
 
 به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل، «علی‌محمد قادری» رئیس سازمان بهزیستی کشور در اختتامیه همایش علمی کاربردی مسئولان روابط‌عمومی سراسر کشور در مشهد با بیان اینکه گفتمان و تبیین موضوعات تخصصی نقطه عطفی برای حرکت به سوی نقاط آرمانی است، گفت: بهزیستی باید در مسیر تحول حرکت کند؛ لذا در این همایش موضوعات و مسائل روابط‌عمومی و رسانه تبیین و خط‌مشی‌ها مشخص است.
 
 وی به معیار شناخت حق و باطل در نظام جهانی اشاره کرد و گفت: زمانی که از تحریم‌های استکبار جهانی علیه انقلاب اسلامی سخن می‌گوییم، معیار حق و باطل مشخص می‌شود و مظلومیت نظام اسلامی کاملا محرز است.
 
 قادری در ادامه با گریز به تاریخ اسلام، گفت: حق از زمان پیامبر اکرم(ص) که توسط حضرت ترسیم شد امتداد یافت و با تقدیم شهدایی از سراسر جهان اسلام در طول تاریخ، به جریان انقلاب اسلامی منتقل شد و سپس در چهل‌سالگی این انقلاب به گام دوم رسید.
 
 رئیس سازمان بهزیستی کشور، ادامه داد: بعد از جریان تمدن نوین اسلامی، عصر مهدویت فرا می‌رسد و که جریان اصلی است و شاید جهان در عصر مهدویت، میلیون‌ها سال به حیات خویش ادامه دهد.
 
 وی، تصریح کرد: اگر نگاه و بینش ما اشتباه باشد و از اصل موضوع فاصله بگیریم به زباله‌دان تاریخ منتقل خواهیم شد و اگر صحیح فکر کنیم و بررسی درستی از جریان اساسی و عصر مهدویت داشته باشیم ماندگار خواهیم بود.
 
 قادری با تأکید بر اینکه باید حق‌باوری داشته باشیم و برنامه‌هایمان را در جهت اهداف و آرمان‌های انقلاب برنامه‌ریزی کنیم، گفت: ما به انقلاب در انقلاب معتقدیم و در حوزه دیوانی به پوست‌اندازی نیاز داریم که اگر ساختاری غلط ترسیم شده باید تصحیح شود و همه چیز بر مدار خدمت باشد؛ به همین خاطر، بازبینی و بازآفرینی برنامه‌های بهزیستی در دستور کار قرار دارد و در این مسیر ایده‌ها، نظرات و دانش تخصصی کارشناسان صف و ستاد باید هماهنگ و هم‌افزا شود.
 
 رئیس سازمان بهزیستی کشور ضمن اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: در گام دوم باید تعظیم شعائر دینی را بخوبی برنامه‌ریزی کنیم.
 
 وی ضمن اشاره به اهمیت رسانه در انعکاس خدمات دولت و نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: مسئولان روابط‌عمومی باید از اکوسیستم جامعه هدف مطلع باشند و در تصمیم‌سازی مدیران سازمان، نقش ایفا کنند.
 
 وی ضمن اشاره به بند ۷ سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب اسلامی در زمینه تأمین اجتماعی، گفت: دستگاه‌های اداری باید ضمن استقرار نظام ملی احسان و نیکوکاری به شبکه‌های نخبگانی متصل شوند و از ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی و حرکت‌های مردمی، در راستای اهداف سازمان به درستی بهره‌گیری شود.
 
 قادری با بیان اینکه خدمات داوطلبانه مردم، یک ظرفیت عظیم و بی‌پایان در اختیار ما می‌گذارد، گفت: باید از این ظرفیت در جهت خدمت با کیفیت به جامعه‌ هدف، حداکثر بهره‌مندی را داشته باشیم.
 
 رئیس سازمان بهزیستی کشور ضمن اشاره به راه‌اندازی ستاد نوآوری در سازمان بهزیستی، گفت: تأسیس نهادهای تازه در سازمان مانند اداره دانش‌بنیان و اداره داوطلبان جز برنامه‌های تحولی است.
 
 وی همچنین از راه‌اندازی میز سیاسی و اجتماعی در روابط‌عمومی‌ها و تحلیل مسائل روز برای مشاوره به مدیران به عنوان یکی از فرازهای کار روابط‌عمومی یاد کرد و گفت: باید موضوع جهاد تبیین را به صورت جدی در دستور کار داشته باشیم و آنچه می‌گوییم از سر صدق و راستی باشد، زیرا ما فضای تملق و بزرگ‌نمایی نمی‌خواهیم و هیچ مدیری به تصویرسازی بیهوده و خالی از محتوا نیاز ندارد.
 
 قادری با تأکید بر اینکه بسیاری مردم، هنوز گستره خدمات بهزیستی را نمی‌شناسند، گفت: بهزیستی سازمان پیشرو و جهادی است و باید ضمن مهندسی ارتباطات با مردم با استعدادیابی در بین جامعه‌ هدف و معرفی آنها به جامعه نشان دهیم که سطح خدمات سازمان بهزیستی چه نتایج و خروجی‌هایی داشته است.