برگزاری جلسه شورای هماهنگی روابط‌عمومی‌ های دستگاههای تابعه وزارت اقتصاد در اصفهان

اولین جلسه شورای هماهنگی روابط‌عمومیهای تابعه وزارت اقتصاد در استان به ریاست علیرضا عربها مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان و با حضور کلیه اعضاء برگزار شد.

 شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)|| اولین جلسه شورای هماهنگی روابط‌عمومیهای تابعه وزارت اقتصاد در استان به ریاست علیرضا عربها مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان و با حضور کلیه اعضاء برگزار شد.
 
 به گزارش روابط‌عمومی‌ اداره کل اموراقتصادی و دارایی استان اصفهان عربها با تمجید از تلاش روابط‌عمومی‌ ها در اطلاع رسانی خدمات دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تلاش در جهت تحقق دستورات رهبر معظم انقلاب گفت: فرمان رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم جهاد تبیین ، وظیفه و بار مسئولیت روابط‌عمومی‌ ها را سنگین تر و پر اهمیت تر نموده است.
 
 وی با ذکر اینکه امروز جامعه ما نیاز به امید بخشی دارد عنوان کرد: اگر درصد رضایت مندی مردم از دستگاههای اجرایی افزایش یافت به معنای انجام صحیح کار توسط روابط‌عمومی‌ هاست.
 
 عربها تبیین برنامه ها و اطلاع رسانی عملکرد دستگاهها به نحوی که برای عموم مردم قابل درک باشد را از هنرهای روابط‌عمومی‌ دانست و افزود: روابط‌عمومی‌ ها یک وظیفه مدیریتی و در جایگاه مشاورانی امین برای مدیران دستگاه های اجرایی هستند که جایگاه مهمی را در فرآیند تصمیم گیری به منظور اجرای برنامه ها و سیاست های آن مجموعه برعهده دارند.
 
 عربها ضمن تاکید بر جاذبه فضای مجازی توسط مخاطبین و سرعت انتشار اخبار و با بیان اهمیت روابط‌عمومی‌ الکترونیک اظهار داشت: ضرورت دارد روابط‌عمومی‌ ها از شرح وظایف کلیشه ای و سنتی روابط‌عمومی‌ به سوی روابط‌عمومی‌ الکترونیک و تحول گرا حرکت کنند.
 
 وی، مردم داری را یکی از هنرهای روابط‌عمومی‌ با دانش و خلاق دانست و گفت: انتقال خواسته ها و توقعات آنها به مدیران و اطلاع رسانی صحیح و به موقع از اقدامات صورت گرفته موضوع مهمی است که می تواند نظر آحاد جامعه را به خود جلب کند.
 
 وی یکی از وظایف روابط‌عمومی‌ ها را پاسخگویی و تنویر افکار عمومی دانست و گفت: لازم است پس از انتشار اطلاعات نیز از جامعه هدف بازخورد گرفته شود که آیا نکات و مطالبی که مخاطب دریافت کرده با اهداف مطالب ارایه شده یکسان بوده است؟
 
 مدیرکل امور اقتصادی ودارایی استان اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جراحی بزرگ اقتصادی دولت و تاثیر سازنده آن برای آینده اقتصاد کشور اظهار داشت: باید چرایی و چگونگی طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها با بهره گیری از ظرفیت روابط‌عمومی‌ ها برای افکار عمومی به گونه ای موثر و با بهره گیری از شیوه اقناع، تحلیل و تبیین شود.
 
 عربها همچنین با بیان ضرورت بکارگیری تمام توان روابط‌عمومی‌ در تهیه مقدمات سفر ریاست محترم جمهور و هیات دولت، بخشی از برنامه ها و اقدامات سفر را تشریح و بر همدلی و همکاری روابط‌عمومی‌ های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی بعنوان دستگاه حائز اهمیت در اجرای هرچه بهتر برنامه ها و اطلاع رسانی به جامعه با حفظ کرامت مردم تاکید کرد.
 
 در ادامه جلسه حاضران به بیان چالشها و ارائه پیشنهادات در زمینه حل مسائل و انجام هماهنگی در خصوص اقدامات لازم در خصوص سفر قریب الوقوع ریاست محترم جمهور و هیات دولت پرداختند.