با سه شغل پر استرس دنیا آشنا شویم

انسان ذاتا به دنبال شغل و زمینه‌ای برای فعالیت است تا بتواند زندگی خود را سپری کند اما در کنار فواید بسیاری که شغل‌ها برای ما به همراه دارند بسیاری از شغل‌ها هستند که با استرس بیشتری همراه هستند و سختی کار چه از نظر روحی و چه از نظر جسمی در آن‌ها بالا است.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) داشتن شغل بخشی از زندگی ما است و وقتی سرگذشت انسان‌ها را از گذشته تا به امروز مرور می‌کنیم، در کنار نام هر فرد سخن از شغل او به میان می‌آید. انسان ذاتا به دنبال شغل و زمینه‌ای برای فعالیت است تا بتواند زندگی خود را سپری کند اما در کنار فواید بسیاری که شغل‌ها برای ما به همراه دارند بسیاری از شغل‌ها هستند که با استرس بیشتری همراه هستند و سختی کار چه از نظر روحی و چه از نظر جسمی در آن‌ها بالا است. اغلب افراد تصور می‌کنند شغلی که دارند از شغل‌های پراسترس و سخت جامعه است:

 

1. مجریان
استرس به عنوان یک گوینده که مسئول بیان گزارشات و اخبارهای مهم در تلویزیون است، امری معمولی و عادی قلمداد می‌شود. در این شغل شما باید از مهارت‌های گفتاری بالایی برخوردار باشید و در شرایط اضطراری از عهده مدیریت شرایط یا بیان اخبارهای جدید که ممکن است در همان موقع پخش، برای شما آورده شود برآیید.

2. خبرنگاران
به عنوان یک خبرنگار شما نمی‌دانید که در چه موقعیتی قرار می‌گیرید و قرار است که در چه مکان و چه شرایط بحرانی گزارش خبری خود را تهیه کنید. یک گزارشگر می‌تواند در یک منطقه جنگی باشد یا در یک کنفرانس خبری.
 

3. شاغلان روابط عمومی

«روابط عمومی بسیار پر استرس است زیرا شما اغلب صدها توپ دارید که در یک زمان در آسمان معلق هستند و شما باید در آن واحد به مشتریان و نیازهای آنها فکر کنید. مطالبات و انتظارات آنها بسیار بالا هستند، و بودجه ای که در اختیارشان است، محدود. از طرف دیگر تعامل با رسانه ها نیز یکی از چالش های بزرگی است که می تواند برای شما با زیر آب زنی همراه باشد!»