اولین ماهواره چوبی جهان به فضا پرتاب شد

این پروژه می‌تواند الگوی جدیدی برای طراحی ماهواره‌ها در آینده باشد و نقش مهمی در کاهش تأثیرات زیست‌محیطی فعالیت‌های فضایی ایفا کند.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || اولین ماهواره چوبی جهان به فضا پرتاب شد؛ این اقدام آزمایشی اولیه برای استفاده از چوب در کاوش‌های ماه و مریخ است. این حرکت، راه را برای ساخت ماهواره‌های آینده اسپیس ایکس از چوب به جای آلومینیوم هموار می‌کند.

این کاوشگر که با نام لیگنوست (LignoSat) شناخته می‌شود، نخستین ماهواره تجزیه‌پذیر جهان است و توسط دانشمندان ژاپنی و با همکاری شرکت سومی‌تومو فارستری (PEFC-certified Sumitomo Forestry)، ابداع شده است. آنها کشف کردند که چوب مگنولیا جایگزین ایده‌آلی برای فلزات آلوده‌کننده زمین در ماهواره‌هاست.

این ماهواره کوچک به اندازه کف دست، که به نام لاتین چوب “لگنو” (Ligno) نامگذاری شده است، مأموریت دارد تا پتانسیل کیهانی این ماده تجدیدپذیر را در حین کاوش‌های انسان‌ها برای زندگی در فضا نشان دهد.

تاکائو دوی (Takao Doi)، فضانوردی که با شاتل فضایی سفر کرده و در دانشگاه کیوتو به مطالعه فعالیت‌های فضایی انسانی می‌پردازد، گفت: “با چوب، ماده‌ای که می‌توانیم خودمان تولید کنیم، قادر خواهیم بود خانه‌ها بسازیم و برای همیشه در فضا زندگی و کار کنیم.”

پرتاب اولین ماهواره چوبی جهان نشان‌دهنده پیشرفت‌های نوآورانه در صنعت فضایی و تلاش برای ایجاد راهکارهای پایدارتر و محیط‌زیست‌پسندتر است. این پروژه می‌تواند الگوی جدیدی برای طراحی ماهواره‌ها در آینده باشد و نقش مهمی در کاهش تأثیرات زیست‌محیطی فعالیت‌های فضایی ایفا کند.

منبع انگلیسی: woodcentral

منبع فارسی: شارا

انتهای پیام/

با کلیک روی لینک زیر به کانال تلگرام ما بپیوندید:

https://telegram.me/sharaPR

<div id=”div_eRasanehTrustseal_24429″></div>
<script src=”https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js”></script>
<script>eRasaneh_Trustseal(24429, false);</script>