استاندار مرکزی: رسالت روابط‌عمومی‌ها و رسانه‌ها در انعکاس خدمات دولت سنگین است

«فرزاد مخلص الائمه» عصر پنجشنبه در نشست شورای اطلاع رسانی استان مرکزی با حضور سخنگوی دولت در سالن غدیر استانداری مرکزی در اراک، افزود: ششم شهریورماه پارسال رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای هیات دولت عنوان نمودند که اعتماد عمومی و امید مردم آسیب دیده و بر همین اساس تقویت اعتماد عمومی در دستور کار دولت قرار گرفت.

 شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)|| استاندار مرکزی گفت: رسالت روابط‌عمومیها و رسانه‌ها در امید آفرینی و انعکاس خدمات دولت سنگین است.
 
 به گزارش خبرنگار ایرنا، «فرزاد مخلص الائمه» عصر پنجشنبه در نشست شورای اطلاع رسانی استان مرکزی با حضور سخنگوی دولت در سالن غدیر استانداری مرکزی در اراک، افزود: ششم شهریورماه پارسال رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای هیات دولت عنوان نمودند که اعتماد عمومی و امید مردم آسیب دیده و بر همین اساس تقویت اعتماد عمومی در دستور کار دولت قرار گرفت.
 
 وی بیان کرد: بر همه روشن است که رهبر معظم انقلاب بر بحث امید مردم بسیار حساس هستند و ایجاد ناامیدی را یک حرام ملی و حرام شرعی می دانند.
 
 استاندار مرکزی ادامه داد: در مجموع اعتماد عمومی و امید مردم به لحاظ مفهومی به هم نزدیک و درهم تنیده است اما در مجموع ۲ مفهوم مستقل است و این مهم وظایف
روابط‌عمومی‌ها و حوزه‌های خبری را سنگین کرده است.
 
 مخلص الائمه اظهار داشت: امیدها با ارائه محتواها افزایش پیدا می کند نه اینکه ادراک مردم را دستکاری کنیم و مردم بر اساس ادراکات و احساسات تصمیم می گیرند.
 
 وی گفت: واکنش‌ها مبتنی بر احساسات و اداراکات است نه مبتنی بر واقعیت و در حوزه‌های اجتماعی مفهومی که برای ما آشنا است تفاوت بین امنیت و احساس امنیت مثال آشکاری است.
 
 استاندار مرکزی افزود: در مجموع مجوزی برای اینکه افکار عمومی را متفاوت با واقعیت مهندسی کنیم، نداریم.
 
 مخلص الائمه گفت: در راستای امید آفرینی جامعه باید کارآمدی در دستگاه‌های اداری، دولتی، حاکمیتی و دستگاه‌های مسئول افزایش یابد و مردم کارآمدی نظام را ببینند.
 
 وی تصریح کرد: همه شبکه‌های خارجی، معاند و منافقین یک هدف محوری دارند و سال‌ها هیچ جنگ اندیشه‌ای در شبکه‌های ضد انقلاب نداشیم و وارد مواجهه و مبارزه با اندیشه‌ای انقلاب اسلامی نمی شوند و تنها تلاش آنها القای ناکارآمدی جمهوری اسلامی است.
 
 استاندار مرکزی ادامه داد: اگر این ناکارمدی وجود نداشته باشد و القا کنند یا وجود داشته باشد و آن را بزرگ نمایی کنند یا ناکارآمدی را خوب منعکس نکنند، انحرافی ایجاد شود و نتیجه آن می شود فاصله گرفتن مردم و اگر درست تبیین و مدیریت شود امید مردم بیشتر می شود.
 
 مخلص الائمه گفت: مدیران وظیفه دارند سطح کارآمدی‌ها را افزایش دهند و روابط عمومی‌ها و رسانه‌های علاقمند به موفقیت کشور نیز وظیفه دارند این موضوعات را به خوبی ترسیم کنند.
 
 وی تاکید کرد: هفته دولت فرصت مناسبی برای انعکاس زحمات دولت و دلتمردان است.
 
 استاندار مرکزی افزود: در چند روز گذشته از هفته دولت، روابط عمومی‌های استان خوب اطلاع رسانی کرده‌اند اما برخی روابط عمومی‌ها هم فعالیتی نداشته‌اند آمار آنها مشخص است و جای گله‌مندی است.
 
 مخلص الائمه اظهار داشت: اگر مدیران برخی دستگاه‌ها درک رسانه‌ای مناسب ندارند، روابط عمومی‌ها باید جبران کنند و انتظار است تا فرصت باقی مانده از هفته دولت محتواهای ناظر بر فعالیت یک ساله دولت را در دستگاه متولی خود ارائه دهند.
 
 وی گفت: هفته دولت یک رویداد بی نظیر و بی سابقه است که مجموعه ارکان دولت، اعضای هیات دولت، وزرا، معاونین رییس جمهور در ادامه سفرهای استانی امسال، در هفته دولت هم در استان‌های کشور حضور دارند.
 
 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز گفت: شعار دولت سیزدهم با مردم بودن و در کنار مردم بودن در یک سال اخیر به منصه ظهور رسیده است.
 
 بهنام نظری افزود: استان مرکزی در شورای اطلاع رسانی تاکنون چهار جلسه با ۵۷ مصوبه داشته است.
 
 وی اظهار داشت: لازم است اقدامات کارگزاران نظام به اطلاع مردم رسانده شود و یکی از جایگاهایی که می‌تواند تولید محتوا ارائه کند، همین شورای اطلاع رسانی است.
 
 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: دستگاه‌های اجرایی باید منابع قابل توجهی در جهت تقویت روابط عمومی‌ها اختصاص دهند.
 
 نظری افزود: امپراطوری رسانه ای و پمپاژ ناامیدی نیاز به مقابله دارد که در این حوزه باید اقدامات موثری صورت گیرد.
 
 وی اظهار داشت: شورای اطلاع رسانی باید چابک و بروز باشد و از نظر امکانات مالی تامین شود.
 
 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: لازم است دبیرخانه شورای اطلاع رسانی استان که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقر است تقویت و کمبود نیرو و اعتبارات این مجموعه تامین شود.
 
 نظری افزود: روابط عمومی‌ها بلندگوی اقدامات دستگاه های اجرایی نباشند و با ظرفیت سازی و اخبار متنوع و متعدد به فعالیت رسانه ای بپردازند.
 
 وی اظهار داشت: مدیران روابط‌عمومی‌ها باید از کُنج عزلت خارج شوند و با رویکرد جدید به تولید محتوا در جنگ رسانه ای بپردازند.
 
 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز گفت: طبق پژوهشی که وزارت کشور انجام داده در یک سال اخیر سرمایه اجتماعی روند افزایش یافته است که نشان می دهد دولت در ذیل خدمت و جلب نظر مردم و اعتماد عمومی قدم برداشته است.
 
 سینا دلشادی افزود: آنچه در حوزه سلامت، دیپلماسی خارجی، افزایش مدال آوری ورزشکاران اتفاق افتاده موجب توسعه نشاط در جامعه شده که باید به تمام این دستاوردها و مدیریت های مطلوب پرداخته شود.
 
 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: دولت مردمی و انقلابی امروز به حضور و نقش رسانه ها نیاز دارد انقلاب اسلامی ما مقدمه تمدن اسلامی است و قلم و قدم ها باید برای تمدن اسلام بکوشند.
 
 مدیرکل روابط‌عمومی استانداری مرکزی نیز گفت: روابط‌عمومی‌ها نقش مهمی در آگاهی بخشی و اعتماد آفرینی در بین آحاد مردم دارند.
 
 فائزه عقیلی افزود: هرچه قدر روابط‌عمومی‌ها توانمند شوند در تنویر افکار عمومی موفقیت های بیشتری کسب خواهند کرد.
 
 وی اظهار داشت: دولت سیزدهم به امر اطلاع رسانی توجه ویژه دارد و این توجه در استان نیز می تواند جایگاه این بخش را توسعه دهد.
 
 مدیرکل روابط‌عمومی استانداری مرکزی گفت: در ارزیابی دستگاه های اجرایی استان شاخص هایی برای این مهم مورد توجه قرار گرفت.
 
 عقیلی افزود: در این ارزیابی در ۲ بخش روابط‌عمومی‌های استان نیاز به آموزش و خلافت و نوآوری دارند که در ۶ماه دوم سال آموزش در این حوزه برگزار خواهد شد.
 
 وی اظهار داشت: اصلاح دستور العمل شورای هماهنگی روابط‌عمومی‌ها و ارتقای سطح و جایگاه روابط‌عمومی‌ها دو درخواست استان از هیات رئیسه شورای اطلاع رسانی کشور است.
 
 وی توضیح داد: در صورتی که دستورالعمل اصلاح شود کارشناسان فعال در حوزه روابط‌عمومی‌ها انگیزه حضور در روابط‌عمومی‌ها را پیدا خواهند کرد.
 
 مدیرکل روابط‌عمومی استانداری مرکزی گفت: رسانه ها بال دیگر روابط‌عمومی‌ها به شمار می روند که این بخش نیز با کمبود نیرو و امکانات در اجرای رسالت خبری مواجه هستند.
 
 استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.