استاندار مرکزی: خنثی بودن مدیران روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نسبت به خدمات دولت پذیرفتنی نیست

باید به صورت جدی از جایگاه روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ صیانت کرد و مدیران روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در خط مقدم احیای این جایگاه قرار دارند و باید با تجارب قوی و به شکل عملی در صدد همراه کردن مدیران با خود برآیند.

 شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || دکتر فرزاد مخلص الائمه دوم خردادماه ۱۴۰۲ در همایش روابط‌عمومیهای استان مرکزی با اشاره به اینکه روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ها جزو اقشار مظلوم در دستگاه های اجرایی به شمار می روند که باید پیگیر دغدغه های آنها باشیم، اظهار کرد: مدیران ارشد دستگاه های اجرایی استان مرکزی فهم و درک یکسانی از وظایف و تکالیف روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دارند و کمتر از ۱۰ درصد مدیران نسبت به کار روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و رسانه ای آگاهی دارند.
 
 وی با بیان اینکه به شخصه شناخت کمی از وظایف و حیطه کاری
روابط‌عمومی ندارم، افزود: روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ که نتواند یک مدیر را با خود همسو و همراه کند، مسلما موفقیتی در عملکرد نخواهد داشت و مدیران روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ باید خود جایگاه خود را احیا کرده و ارتقا دهند و نباید مدیران را رها کنند.
 
 مخلص الائمه تصریح کرد: باید به صورت جدی از جایگاه روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ صیانت کرد و مدیران روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در خط مقدم احیای این جایگاه قرار دارند و باید با تجارب قوی و به شکل عملی در صدد همراه کردن مدیران با خود برآیند.
 
 وی با تاکید بر اینکه مدیران روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ باید تجارب خود را به اشتراک بگذارند، گفت: کشور در اشتراک دانش همواره ضعیف بوده است و باید با مدل های مدیریت دانش، تجارب را به اشتراک گذاشت، نباید از کنار تجارب موفق به سادگی گذشت.
 
 استاندار مرکزی بر لزوم توجه روابط عمومی‌ها به مطالعه تاکید کرد و گفت: متاسفانه فضای مجازی و تلفن همراه، فرصت مطالعه را از افراد گرفته است، اما باید همچنان فرصتی را به مطالعه کتاب های مفید و مرتبط اختصاص داد و حتی مدیران دستگاه های اجرایی باید به سمت کتابخوانی سوق یابند.
 
 وی با بیان اینکه روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ باید خدمات دولت را به مردم مننتقل کند، گفت: اینکه روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ها نسبت به خدمات دولت خنثی باشد، به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و باید مدیران نسبت به تبیین خدمات بخش خود و حتی فراتر از بخش خود، کوشا باشند.
 
 مخلص الائمه با اشاره به تهیه کتاب خدمات دستگاه های اجرایی استان مرکزی در سال گذشته، گفت: متاسفانه در این کتاب نامی از برخی دستگاه های اجرایی آورده نشده است، چراکه گزارش عملکردی دریافت نشد که این موضوع به عملکرد روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ها باز می گردد.
 
 وی با اشاره به برنامه های ۱۴ و ۱۵ خردادماه، افزود: یک برنامه ملی در شهرستان خمین ترتیب داده شده است و برای اطلاع رسانی و پوشش خبری آن نیازمند مشارکت دستگاه های اجرایی و روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ها در کنار بخش رسانه ای استان هستیم.
 
 استاندار مرکزی به انتخابات پایان سال اشاره کرد و گفت: از همین امروز آماده پذیرش کمک های همه دستگاه های اجرایی هستیم و نباید سایت ها، پایگاه ها و کانال های اطلاع رسانی خالی از مباحث مرتبط با انتخابات باشند هرچند که باید مباحث مطرح شده از هر گونه جهت گیری سیاسی دور باشند و باید از ظرفیت های موجود استفاده حداکثری کنند.
 
 وی تصریح کرد: جامعه مملو از مسائل انباشته است و باید به سمت گفتمان سازی در امور مختلف به شکل گفتمان مسئله محوری نتیجه گرا حرکت کرد، باید تناسب و تشابهات دستگاه های اجرایی مدنظر قرار گیرد. می توان تشابهات دستگاه ها اجرایی را پیدا کرد و در کنار آن نیز در امر امیدآفرینی اهتمام ورزید و با همگرایی جمعی، دغدغه مندانه نسبت به رفع چالش ها و مشکلات اقدام کرد و از تشتت اجتناب کرد.
 
 مخلص الائمه اضافه کرد: تقویت مباحث مذکور و گفتمان سازی قطعا روند پیشرفت استان و کشور را رقم می زند و قطعا پذیرای پیشنهادات و ایده ها در این زمینه هستیم.
 
 لزوم مواجهه روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ها با شبهه افکنی های فضای مجازی
 
 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی نیز در این همایش با بیان اینکه امروز اگر مسئولین نخواهند، حتی به دلیل فضای مجازی ناچارند از روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به عنوان یک مرجع واقعی برای اطلاع رسانی استفاده کنند، اظهار کرد: امروز روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به عنوان یک صنعت در عرصه آگاهی بخشی فعالیت دارد و باید ارتقای کمی و کیفی هم داشته باشند.
 
 وی با گرامیداشت سالروز سوم خردادماه و آزادسازی خرمشهر، گفت: اگر امروز در عرصه های مختلف توفیقات بزرگی تجربه می کنیم به دلیل وجود این نظام الهی است و باید به تکالیف و وظایف خود به خوبی عمل کنیم.
 
 نظری تصریح کرد: مدیران روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ها باید در این دوران جنگ ترکیبی، جهاد تبیین را به خوبی انجام دهند. ارائه خدمات و موفقیت های نظام به مردم قطعا امیدآفرینی به دنبال خواهد داشت.
 
 وی با تاکید بر اینکه روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ منظومه ای از حوزه های تخصصی دستگاه های اجرایی است، افزود: مسلما چکیده اقدامات ادارات باید از خروجی روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ گذر کند و به اطلاع مردم رسانده شود و جلب و جذب مخاطبین خود را رقم بزنند.
 
 معاون استاندار مرکزی با اشاره به جنگ دشمن علیه ایران اسلامی و شبهه افکنی ها در فضای مجازی و رسانه ای، افزود: روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ های باید در مواجهه با این شبهه افکنی ها اقدام کنند، انتخابات را پیش رو داریم و قطعا روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ها می توانند با شناخت جزئی از فرآیند انتخابات، اطلاع رسانی و آمادگی لازم را در جامعه ایجاد کنند تا مشارکت حداکثری رقم بخورد.
 
 انتهای پیام