شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)–|| سومین جلسه شورای اطلاع رسانی استان قم عصر دوشنبه درحالی در سالن امام حسن مجتبی(ع) معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی برگزار شد که لزوم توجه جدی امر اطلاع رسانی و افزایش روحیه امید در میان افراد جامعه ، آموزش سواد رسانهای،تقویت روابط عمومیها و برنامه ریزی و سیاستگذاری اطلاع رسانی مورد تاکید جدی قرار گرفت.
به گزارش شارا، معاون آمار و اطلاعات سازمان برنامه و بودجه استان قم جلسه گفت: شبکههای مجازی و تبلیغات محیطی از رقبای اصلی رسانههای رسمی استان در امر اطلاع رسانی و فرهنگ عمومی میباشد.
محمد جواد شاکر آرانی افزود: شورای اطلاع رسانی استان باید در امر تبلیغ، اطلاع رسانی و مخاطب شناسی خوراک تبلیغی و اطلاع رسانی کافی داشته باشد.
مدیرکل صداوسیمای قم دراین جلسه، گفت: شورای اطلاع رسانی استان باید در راستای وظایفی که برعهده آن گذاشته شده ، حرکت کرده و درخصوص برخی فرصتهای اطلاع رسانی که میتواند از حالت اجرایی خارج شود ، ورود کند.
حجت الاسلام والمسلمین محمد لطفی نیاسر افزود: ورود شورای اطلاع رسانی به بحث سواد رسانهای و استفاده از اساتید خبره میتواند، این مباحث را درمیان جامعه هدف از جمله مدیران و اصحاب رسانه به نتایج مثبتی برساند.
مدیرکل روبط عمومی و امور بین الملل استانداری قم نیز در این جلسه گفت: شورای اطلاع رسانی استان تلاش دارد علاوه بر اجرای دقیق مفاد صورتجلسات کشوری ، درخصوص مفادی که میتواند زمینه تسهیل در فعالیت این شورا نیز موثر است را نیز پیگیری کند.
رضا صالحی افزود: در بحث برنامههای آموزش سواد رسانهای، از تاکیدات استاندار قم میباشد و امیدواریم که بتوانیم این آموزشها را علاوه بر مدیران درسطوح مختلف جامعه نیز پیاده کنیم.
معاون مطبوعات و تبلیغاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم نیز دراین جلسه بیان کرد: مشکل در بدنه نخست اطلاع رسانی و روابط عمومیها از معضلات و اشکالات اطلاع رسانی در بین دستگاههای استان و رسانههاست.
محمد جواد محرابی بیان داشت: برخی از روابط عمومیهای استان اطلاع دقیق از چهارچوب های خبری و اطاع رسانی ندارند، ورود خبرنگاران در عرصه روابط عمومیها همیشه سبب ارتقای این مجموعهها شدهاست.
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز قم نیز دراین جلسه ، لزوم پاسخگویی مسئولان درمواقع ضروری و حساس را از دغدغههای مهم اصحاب رسانه دانست و گفت: شورای اطلاع رسانی باید دراین خصوص ورود کند و با سیاستگذاری و برنامهریزی پاسخگویی صحیح و سریع شکل گرفته تا دشمنان در چنین مواقعی نتوانند ازاین خلاء سوء استفاده کنند.
جعفر مسلمی افزود: قم خاستگاه انقلاب اسلامی است اما متاسفانه گاهی با برخی هجمههای سازماندهی شده عناصر فرصتطلب مواجه میشود که لازم است ، دراین زمینه حرکت جدی انجام شود.
وی درادامه با اشاره به آمادگی ایرنا برای همکاری با شورای اطلاع رسانی استان ، تعامل با دستگاههای اجرایی برای تبیین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی درابعاد مختلف و بررسی نقاط ضعف و قوت فعالیتهای صورت گرفته با نگاه حرفهای درراستای حل مشکلات استان ، از جمله اقدامات دراین راستا دانست و گفت: ایرنا دراین راستا به دنبال فعالیتهای تخصصی اطلاع رسانی بویژه برگزاری میزگرد با حضور ، مدیران ، کارشناسان و صاحب نظران در موضوعات مختلف میباشد.
مدیرکل روابط عمومی صداوسیمای قم نیز تاکید کرد: جایگاه روابط عمومی های هنوز در بین مدیران دستگاه های استانی تعریف نشده و جدی گرفته نمیشود.
حجت الاسلام محمد حسین مبینی اضافه کرد: برای بهبود فضای اطلاع رسانی درقم باید در درجه نخست جایگاه روابط عمومی در بین مدیران استان محترم شمرده شود.
وی تاکید کرد: ضرورت برگزاری دورههای سواد رسانهای برای جلوگیری از سوء استفاده های رسانههای معاند و ارائه اطلاعات حساس در سطح تمام دستگاه های استان بیش از پیش احساس میشود.
مدیرمسئول خبرگزاری شفقنا واحد قم نیز در بخشی از این جلسه گفت: عدم پاسخگویی مدیران و روابط عمومیها به رسانهها از معضلات جامعه خبری استان است.
اعظم حاتمی تصریح کرد: برخی از روابط عمومیهای استان به جای اینکه تسهیل کننده ارتباط بین رسانه ها و مدیران باشند به مانعی در این مسیر تبدیل شدهاند.
وی ادامه داد: برای ارتباط موثر بین رسانهها و مدیران استان باید آموزشهای ارتباطی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
حاتمی گفت: اصل استقلال آزادیها یکی از اصول اساسی ساختار رسانهای در سطح جهان است که نباید به این ویژگی مهم رسانهها ضربه ای وارد شود.
دراین جلسه بیژن سلیمانپور معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی قم به عنوان رئیس شورای اطلاع رسانی و سید موسی حسینی کاشانی به عنوان دبیر شورا نیز به ارائه دیدگاههای قم پرداختند.
|
نظر بدهید