اروپا بر سر اولین قانون جامع هوش مصنوعی در جهان به توافق می‌رسد

مذاکره‌کنندگان از پارلمان اروپا و 27 کشور عضو اتحادیه روز جمعه بر سر اولین قوانین جامع هوش مصنوعی در جهان به توافق رسیدند. این قانون، که تا سال 2025 به طور کامل اجرایی نخواهد شد، جریمه‌های مالی سختی را برای تخلفات تا 35 میلیون یورو (38 میلیون دلار) یا 7 درصد از گردش مالی جهانی یک شرکت تهدید می‌کند.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || مذاکره‌کنندگان از پارلمان اروپا و 27 کشور عضو اتحادیه روز جمعه بر سر اولین قوانین جامع هوش مصنوعی در جهان به توافق رسیدند. این قانون، که تا سال 2025 به طور کامل اجرایی نخواهد شد، جریمه‌های مالی سختی را برای تخلفات تا 35 میلیون یورو (38 میلیون دلار) یا 7 درصد از گردش مالی جهانی یک شرکت تهدید می‌کند.


به گزارش شارا به نقل از آسوشیتدپرس، قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا بر اساس سطح خطر، از کم تا غیرقابل قبول، طراحی شده است. این قانون شرکت‌هایی را که از هوش مصنوعی برای انجام کارهایی استفاده می‌کنند که خطرات سیستمی را به همراه دارند، ملزم می‌کند تا اقدامات کاهش خطر را انجام دهند. این اقدامات می‌تواند شامل ارزیابی خطر، گزارش حوادث جدی و اعمال اقدامات امنیت سایبری باشد.


قانون همچنین نظارت بر هوش مصنوعی مولد را تنظیم می‌کند، سیستم‌هایی که می‌توانند برای تولید متن، عکس و سایر آثار شبیه انسان استفاده شوند. این قانون شرکت‌هایی را که مدل‌های بنیادی را توسعه می‌دهند، ملزم می‌کند تا مستندات فنی را تهیه کنند، با قانون حق چاپ اتحادیه اروپا مطابقت داشته باشند و محتوای مورد استفاده برای آموزش را به تفصیل شرح دهند.


مذاکراه‌کنندگان بر سر استفاده پلیس از نظارت تشخیص چهره نیز به توافق رسیدند. قانون اتحادیه اروپا استفاده عمومی از اسکن چهره را ممنوع می‌کند، اما معافیت‌هایی را برای استفاده از این فناوری برای مقابله با جنایات جدی فراهم می‌کند.
 

انتهای پیام/