ارتباطات جهانی: دیدگاهی چندفرهنگی، ویرایش چهارم

چاپ چهارم کتاب «ارتباطات جهانی» جامع‌ترین، میان‌رشته‌ای‌ترین، چندفرهنگی‌ترین، معتبرترین و به‌روزترین کتاب منتشر شده در حوزه‌های رسانه، فرهنگ، روزنامه‌نگاری و ارتباطات است. بیست و چهار پژوهشگر برجسته و نام‌آشنا در حوزه رسانه، که از ده کشور مختلف هستند، در این کتاب به بررسی ارتباطات بین‌المللی، روابط عمومی و تبلیغات، پیامدهای جهانی شدن، قوانین و مقررات بین‌المللی، فرهنگ جهانی، پروپاگاندا، رسانه‌های فرامرزی، تحولات سیاسی رسانه، روندهای ارتباطات و فناوری اطلاعات و بسیاری موارد دیگر می‌پردازند.

 

 ارتباطات جهانی: دیدگاهی چندفرهنگی، ویرایش چهارم

ادیتور: یحیی ر. کمال‌پور

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || چاپ چهارم کتاب «ارتباطات جهانی» جامع‌ترین، میان‌رشته‌ای‌ترین، چندفرهنگی‌ترین، معتبرترین و به‌روزترین کتاب منتشر شده در حوزه‌های رسانه، فرهنگ، روزنامه‌نگاری و ارتباطات است. بیست و چهار پژوهشگر برجسته و نام‌آشنا در حوزه رسانه، که از ده کشور مختلف هستند، در این کتاب به بررسی ارتباطات بین‌المللی، روابط عمومی و تبلیغات، پیامدهای جهانی شدن، قوانین و مقررات بین‌المللی، فرهنگ جهانی، پروپاگاندا، رسانه‌های فرامرزی، تحولات سیاسی رسانه، روندهای ارتباطات و فناوری اطلاعات و بسیاری موارد دیگر می‌پردازند.

به گزارش شارا به نقل از rowman، چاپ چهارم شامل مطالب شش نویسنده جدید (لی بی. آرتز، دانیلا وی. دیمیترووا، برنا آکالی گور، پتروس یوسفیدیس، پری کلر و نیکلاس نیکولی) است که به موضوعاتی مانند سیاست فرهنگ جهانی، نظریه‌های جهانی، حقوق جهانی و پیامدهای اینترنت و سیاست می‌پردازند. سایر فصل‌ها نیز به‌روزرسانی شده‌اند تا نمونه‌های معاصر و رویدادهای مهمی که بر محیط ارتباطات جهانی ما تأثیر گذاشته‌اند، برجسته شوند. در مجموع، مطالب جدید و فصل‌های به‌روزرسانی‌شده، تغییرات سریع فناوری و ارتباطاتی را که در سطح ملی و جهانی در حال وقوع است، منعکس می‌کنند. این کتاب تلفیقی به دانشجویان کمک می‌کند تا ظهور جهانی شدن و تأثیرات آن را در مقیاس جهانی درک کنند.

 

انتهای پیام/