شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا) || پس از پنج سال از آغاز بحران جهانی COVID-19، نظرسنجیهای جدید نشان میدهند که تقریباً سهچهارم بزرگسالان آمریکایی (72%) معتقدند که پاندمی کرونا بیشتر باعث تقسیم کشور شد تا اینکه آن را متحد کند. دیدگاههای مختلف سیاسی نسبت به محدودیتهای اعمالشده در دوران پاندمی، تفاوتهای عمدهای نشان میدهد. بیشتر جمهوریخواهان معتقدند که باید محدودیتهای کمتری در مناطق مختلف وجود میداشت، در حالی که دیدگاه غالب دموکراتها این است که این محدودیتها مناسب بودهاند.
در مورد تأثیرات کرونا بر ارتباطات آمریکاییها با فناوری، نتایج نشان میدهند که تکنولوژی در دوران پاندمی نقشی کلیدی ایفا کرده است. استفاده از پلتفرمهای دیجیتال به طور چشمگیری افزایش یافت، بهویژه در حوزه آموزش، کار از راه دور و ارتباطات اجتماعی. این تغییرات در نحوه استفاده از فناوری، با توجه به شرایط بحرانی، همچنان در زندگی روزمره افراد تأثیرگذار است.
در کنار این تغییرات، نظرسنجیها همچنین به نظرات آمریکاییها درباره افراد برجستهای همچون ایلان ماسک و مارک زاکربرگ پرداخته است. بیشتر آمریکاییها نظر منفی نسبت به این دو چهره فناوری دارند، بهویژه ایلان ماسک که به دلیل دیدگاههای سیاسیاش به شخصیتی قطبی تبدیل شده است.
در زمینه رسانههای اجتماعی، نتایج بررسی جدید نشان میدهند که هنوز هیچ توافق واضحی در مورد کسانی که به عنوان «مؤثران خبری» شناخته میشوند، وجود ندارد. این تحقیق نشان داد که ۲۱ درصد از بزرگسالان آمریکایی که اخبار را از «مؤثران خبری» در شبکههای اجتماعی دریافت میکنند، به افرادی مختلف از جمله روزنامهنگاران، مفسران سیاسی، سیاستمداران و تولیدکنندگان محتوا اشاره کردهاند.
آمارهای جالبی نیز از کاربران یوتیوب (YouTube) بهدست آمده است. 73 درصد از نوجوانان آمریکایی بین 13 تا 17 سال هر روز به این پلتفرم مراجعه میکنند.
این تحقیق نشان میدهد که در حالی که تأثیرات COVID-19 همچنان در جامعه و سیاستهای ایالات متحده باقی مانده است، استفاده از فناوری و رسانههای اجتماعی بهویژه در برهههای بحرانی اهمیت زیادی پیدا کرده و تحولات زیادی در روابط اجتماعی و سیاسی آمریکاییها بهوجود آورده است.
تاریخ انتشار: ۳ مارس ۲۰۲۵
منبع انگلیسی: Pew Research Center
منبع فارسی: شارا
انتهای پیام/
نظر بدهید