یکصدوشانزدهمین شمارۀ مدیریت ارتباطات منتشر شد

یکصدوشانزدهمین شمارۀ ماهنامۀ مدیریت ارتباطات با توجه به اتفاقات اخیر کشور (از آبان تا دی‌) منتشر شد. حوادث کشور، به‌خصوص در دی‌ماه، به‌گونه‌ای با شتاب و دُمینووار اتفاق افتاد که نه اجازۀ تحلیل به کسی می‌داد و نه توقف. برای همین بود که ما هم در ماهنامه سه بار پروندۀ‌ اصلی و به‌ تبع آن جلد را تغییر دادیم. اما آن چیزی که می‌شود بر سر آن در این غبارآلودگی فضا اجماع داشت، به محاق رفتن حقیقت است.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)|| یکصدوشانزدهمین شمارۀ ماهنامۀ مدیریت ارتباطات با توجه به اتفاقات اخیر کشور (از آبان تا دی‌) منتشر شد. حوادث کشور، به‌خصوص در دی‌ماه، به‌گونه‌ای با شتاب و دُمینووار اتفاق افتاد که نه اجازۀ تحلیل به کسی می‌داد و نه توقف. برای همین بود که ما هم در ماهنامه سه بار پروندۀ‌ اصلی و به‌ تبع آن جلد را تغییر دادیم. اما آن چیزی که می‌شود بر سر آن در این غبارآلودگی فضا اجماع داشت، به محاق رفتن حقیقت است.

 

از زمان ترور شهید سلیمانی تا اعلام دلیل سقوط هواپیمای ایران-اوکراین، انواعِ باژگونی حقیقت را در رسانه‌ها شاهد بودیم؛ چه آن زمان که ترور ناجوانمردانۀ شهید سلیمانی (که مصداق بارز تروریسم دولتی بود) در رسانه‌های جریان اصلی غرب به‌عنوان یک عملیات جسورانه معرفی شد و چه آن زمان که مردم داغ‌دیده سه روز خلاف واقع شنیدند، همه به شکلی دهن‌کجی به بیان حقیقت بود و همان‌طور که از جلد پیداست در این شماره از به محاق رفتن حقیقت گفتیم و از نقش رسانه‌ها در این اتفاق.

اما جز این، مطالب دیگری هم در این شماره می‌خوانید:
«ایستاده بر لبۀ بحران»: گزاش کامل اولین نشست تخصصی ماهنامۀ مدیریت ارتباطات در دور جدید با عنوان «ناگهان بنزین» و با حضور حسن نمکدوست، محمد خدادی، مهدی رحمانیان و امیرعباس تقی‌پور.

«من؛ ادوارد ژوزف اسنودن»، مروری بر کتاب تازه‌منتشرشده و جذاب ژوزف اسنودن است؛ مردی که سابقاً برای «آژانس امنیت ملی امریکا» کار می‌کرد و اطلاعات طبقه‌بندی‌شدۀ این سازمان را حدود شش سال پیش به دست رسانه‌ها داد و سروصدای بسیاری به پا کرد.

در بخش تریبون و در ادامۀ گزارش‌های تحقیقی این بخش سراغ موضوع مهمی در صنف روزنامه‌نگاران رفته‌ایم و در یک جامعۀ آماری نزدیک به شصت نفر از رسانه‌های گوناگون به بررسی آزار و اذیت جنسی زنان در راه تهیۀ خبر پرداخته‌ایم. در این میان به آماری رسیده‌ایم که البته خوشایند نیست، هرچند با دیگر نقاط جهان هم فاصله‌ای نداریم.

در بحث روابط‌عمومی این شماره، سراغ جشنوارۀ فیلم فجر، بزرگ‌ترین آوردگاه هنری ایران، رفتیم و روابط‌عمومی چند سال اخیر این آوردگاه را بررسی کردیم.

در این شماره آثاری از: حسن نمکدوست، محمد خدادی، مهدی رحمانیان، شهلا اعزازی، جمال رحمتی، محمدجعفر امیرمحلاتی، احمد موثقی، نیوشا طبیبی، مسعود نجفی، حسن بشیر و… منتشر شده است.

صاحب‌امتیاز: مؤسسۀ مطبوعاتی دایره‌رنگی ایده‌آل
مدیرمسئول: امیر عباس تقی‌پور
سردبیر: علی ورامینی
 رئیس شورای سیاست‌گذاری: سید غلامرضا کاظمی‌دینان
طراح جلد: تورج صابری‌وند
مدیر هنری: یوسف فروتن
دیگر همکاران ماهنامۀ مدیریت ارتباطات: بهنام تقی‌پور، روشن مهدوی، محدثه گودرزنیا، سمیرا کیانی و الناز تقی‌پور.

علاقه‌مندان جهت خرید یا دریافت اشتراک سالیانه می‌توانند با شمارۀ 88356436 -021 تماس بگیرند.

امکان خرید و مطالعۀ تمام شماره‌های ماهنامه از لینک https://www.magiran.com/volume/148127 وجود دارد.