گزارش دومین جلسه از سری وبینارهای روابط‌عمومی حرفه‌ای

دومین جلسه از سری وبینارهای روابط‌عمومی حرفه‌ای گروه توسعه صنایع بهشهر ، روز یکشنبه 30 شهریور ماه با حضور روابط عمومی های شرکت های تابعه برگزار شد.

 شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)|| دومین جلسه از سری وبینار های روابط‌عمومی حرفه‌ای گروه توسعه صنایع بهشهر ، روز یکشنبه 30 شهریور ماه با حضور روابط عمومی های شرکت های تابعه برگزار شد.
 
 به گزارش شارا، مهشید ترکاشوند رئیس نشر اطلاعات و ارتباطات گروه توسعه صنایع بهشهر که سخنران این جلسه مجازی بود به مبحث خبرنویسی در رسانه های مکتوب و آنلاین ، ارزش ها و عناصر خبری و کارکرد آن در روابط عمومی ها پرداخت.
 
 وی با مقایسه روابط عمومی های نوین و سنتی تصریح کرد: در روابط عمومی های امروزی، تحقیق و پژوهش جایگاه ویژه ای دارد و با نتایج حاصل از این پژوهش ها ، بستر مناسبی برای مدیران مجموعه جهت برنامه ریزی و تدوین استراتژی های کلان سازمان مهیا می شود.
 
 ترکاشوند با تاکید بر اعتماد سازی میان رسانه ها و روابط عمومی‌های سازمان بیان کرد : ارایه اخبار شفاف و تعامل سازنده روابط عمومی با رسانه ها سبب می شود، ساز و کار منطقی و مناسبی میان این دو برقرار شده و مکمل یکدیگر باشند.
 
 رئیس نشر اطلاعات و ارتباطات گروه توسعه صنایع بهشهر یادآور شد: نویسندگی در روابط عمومی با روزنامه نگاری تخصصی که در مطبوعات یا سایر رسانه ها مشغول به فعالیت است به لحاظ اهداف،‌ کانال های ارتباطی ، نوع مخاطبین و نحوه تأثیر گذاری بر افکار عمومی متفاوت است.