گزارش برگزاری دومین شورای هماهنگی روابط عمومی و اطلاع رسانی استان آذربایجان شرقی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: نکته مهم در جذب دانشجو بکارگیری مهارت‌های ارتباطی و مشتری‌مداری است که نقش روابط عمومی‌ها در این مورد باید پررنگ تر بوده و با مطالعه و علم کافی جلو بروند تا در راه رسیدن به اهداف دانشگاه موفق باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی: ​بکارگیری مهارت‌های ارتباطی و تبلیغی در جذب دانشجو مؤثرتر است
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: نکته مهم در جذب دانشجو بکارگیری مهارت‌های ارتباطی و مشتری‌مداری است که نقش روابط عمومی‌ها در این مورد باید پررنگ تر بوده و با مطالعه و علم کافی جلو بروند تا در راه رسیدن به اهداف دانشگاه موفق باشند.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر عزیز جوانپور در دومین شورای هماهنگی روابط عمومی و اطلاع رسانی استان آذربایجان شرقی در واحد تبریز گفت: روابط عمومی ها به عنوان یکی از ارکان نظام ارتباطی و اطلاع رسانی نقش تعیین کننده ای در افزایش آگاهی های عمومی جامعه و فرهنگ سازی و تنویر افکار عمومی بر عهده دارند.

وی با بیان اینکه امروز عصر ارتباطات است ادامه داد: یکی از وظایف رسانه‌های دانشگاه و روابط عمومی‌ها تجلی مناسب عملکرد و فعالیت‌های دانشگاه نزد جامعه هدف و مخاطبان است. به این منظور در مقطعی که دانشگاه با رقبای بیشتری مواجه است و جذب دانشجو مسئله مهم و حیاتی است باید از همه ابزارهای تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی با حفظ جایگاه و شان دانشگاه بهره‌ گرفته شود.

دبیر هیأت امنای استان آذربایجان شرقی ادامه داد: تا مدتی پیش دانشگاه آزاد اسلامی آموزش محور عمل کرده و درآمد اصلی آن از شهریه دانشجویان بوده و کسب درآمدهای غیر شهریه ای در اولویت برنامه واحدهای دانشگاهی نبوده که این روند دانشگاه را با مشکل مواجه کرده است.

وی گفت: رضایتمندی و تکریم دانشجویان در جذب دانشجو اثرگذار است. همه همکاران در حوزه های مختلف دانشگاه در انجام وظایف خود از هیچ اقدامی برای حل مشکل دانشجویان دریغ نورزند. مخصوصاً روسای دانشکده‌ها برای بررسی و مرتفع شدن مشکلات و حصول رضایت مندی دانشجویان تمهیدات لازم اتخاذ کنند.

رئیس واحد تبریز با اذعان به تاثیر فضای مجازی در جذب دانشجو گفت: امروز می بینیم که مردم بیشتر به فعالیت در فضای مجازی روی آورده اند، فضای مجازی یک فضای گفتمان رسانه ای و فرهنگی است و تبلیغات در آن می تواند در جذب دانشجو بسیار تأثیرگذار باشد.

وی با بیان اینکه نقش کارمندان و اساتید در رشد، تعالی و بالندگی دانشگاه انکارناپذیر است افزود: انسجام و همدلی همکاران و تکریم دانشجویان و خانواده آنها مهمترین گام در توسعه اهداف و سیاست‌های کلان دانشگاه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با انتقاد از عدم رعایت مقررات آموزشی در برخی واحدهای دانشگاهی برای حفظ و جلب رضایت دانشجویان گفت: در شرایط فعلی که پذیرش دانشجو در اکثر واحدهای دانشگاهی بر اساس سوابق تحصیلی است،دانشگاهی در جذب دانشجو موفق خواهد بود که بتواند کیفیت خدمات آموزشی، پژوهشی و رفاهی مطلوب‌تری را ارائه دهد و مهم‌تر از این بتواند خود را به‌خوبی به جامعه هدف معرفی کند.

وی ادامه داد: مخاطبان دانشگاه در اقشار مختلف حق دارند که برای انتخاب بهتر و آگاهانه از توفیقات و دستاوردهای دانشگاه مطلع شوند و این وظیفه‌ای است که روابط عمومی ها در واحدهای دانشگاهی با خلاقیت، نوآوری و ابتکارات باید بر اجرای شایسته آن اهتمام جدی داشته باشند.

جوانپور خاطرنشان کرد: هر ترم بعد از پایان زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان نظرسنجی کنید که به چه طریقی با دانشگاه آزاد اسلامی آشنا شده‌اند و روی آن برنامه ریزی و سرمایه گذاری کنید.

دومین شورای هماهنگی روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیران روابط عمومی واحدهای دانشگاهی استان صبح امروز در سالن شمس واحد تبریز برگزار شد.

 

برگزاری نشست شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی با تکنیک توفان فکری
دومین نشست شورای هماهنگی
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با تکنیک توفان فکری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، فاتح علی عیدی دبیر این شورا به اهمیت تکنیک توفان فکری (Brain storming) اشاره کرد و افزود: این تکنیک یکی از شناخته شده ترین شیوه‌های برگزاری جلسات بوده و کاربرد جهانی داشته و یکی از بهترین روشهای ایده پردازی خلاقانه است.

وی تصریح کرد: حل مسئله برای موضوعات مختلف، پیدا کردن راه‌حل برای مشکلات، خلاقیت در زندگی، نوآوری در کسب و کار، افزایش همدلی و همکاری در سازمان و برانگیختن خلاقیت و حصول به اهداف گروهی و هم افزایی برخی از نتایج این تکنیک است.

مدیر کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی عدم انتقاد از ایده‌ها، اهمیت دادن به کمیت ایده‌ها، توسعه و بهبود آنها و تعیین زمان اجرا را از قوانین این تکنیک معرفی کرد.

عیدی در این نشست به راهکارهای تبلیغ مؤثر پرداخت و بیان کرد: تبلیغی تأثیرگذار است که در آن به امتیازات موضوع تبلیغ اشاره شود و با تحریک احساس مخاطب و توجه به علایق و بازار هدف همراه با صداقت و راستی انجام شود.

مدیر کل روابط عمومی واحد تبریز روابط عمومی را تکمیل کننده تبلیغات از لحاظ پاسخگویی دانست و گفت: تبلیغ امری یک سویه اما روابط عمومی دوسویه است و تبلیغ بر توجه بصری مخاطب تمرکز داشته در حالی که در روابط عمومی با عنصر زبان و کلمات سرو کار داریم و رعایت اخلاق و رسالت حرفه ای از ضروریات روابط عمومی است.

در ادامه این نشست به دو موضوع تبلیغ موثر و چارت سازمانی به روش توفان فکری پرداخته شد.

تبلیغات منسجم و یکپارچه از سوی روابط عمومی استان، استفاده از ظرفیت فضای مجازی، دعوت از دانش آموزان مدارس برای بازدید از دانشگاه، گسیل اساتید برای ارائه مشاوره تحصیلی به مدارس، تکریم دانشجویان و ارباب رجوع استفاده حداکثری از انواع مهارت‌های ارتباطی و تبلیغی با رعایت صرفه جویی و شأن و منزلت دانشگاه، ارتقای کیفی دانشگاه و عدم تقلیل چارت سازمانی روابط عمومی‌ها به عنوان پل‌های ارتباطی با افکار عمومی و رسانه ها از مصوبات این نشست بودند.