کتاب "یک خبر خوب برای روابط عمومی‌ها" منتشر شد

ابراهیم اژدری روزنامه‌نگار و مدیر روابط‌عمومی دانشگاه پیام نور فارس در خصوص کتاب “یک خبر خوب برای روابط عمومی‌ها” گفت: این کتاب که در حدود ۸۰ صفحه منتشر شده به خوبی توانسته است خطاهای رایجی را که کارشناسان روابط عمومی و حتی خبرنگاران با آن دست به گریبان هستند، معرفی کند.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)|| عصر پنج شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۰ مراسمی در سرای سخن سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران-مرکز فارس برگزار و سه عنوان کتاب حسن دهقان در حوزه‌های رسانه، شعر و شیرازپژوهی رونمایی شد.


به گزارش شارا، ابراهیم اژدری روزنامه‌نگار و مدیر روابط‌عمومی دانشگاه پیام نور فارس در خصوص کتاب “یک خبر خوب برای روابط عمومی‌ها” گفت: این کتاب که در حدود ۸۰ صفحه منتشر شده به خوبی توانسته است خطاهای رایجی را که کارشناسان روابط عمومی و حتی خبرنگاران با آن دست به گریبان هستند، معرفی کند.


وی افزود: محتوای این کتاب دو جنبه دارد، هم حاصل ۱۵ سال تجربه فعالیت رسانه‌ای نویسنده است و هم نظرات استادان روزنامه‌نگاری در آن به خوبی و ظرافت گردآوری شده است.


این فعال رسانه‌‌ای استان فارس ادامه داد: خبرنویسی و ارتباط با رسانه یکی مهم‌ترین وظایف روابط عمومی است که همین خطاهای ساده در نگارش خبر به یکی از بزرگترین چالش‌ها در انجام این وظیفه تبدیل شده است.


اژدری تصریح کرد: اختصار کتاب “یک خبر خوب برای روابط عمومی‌ها” و همچنین فصلی با عنوان “درست‌نویسی” که نگارش صحیح فارسی را توضیح می‌دهد، از نقاط قوت کتاب است.