کارولین لیویت، سخنگوی پیشین کاخ سفید، به‌عنوان تحلیلگر به فاکس‌نیوز پیوست
کارولین لیویت، سخنگوی پیشین کاخ سفید، از اول نوامبر ۲۰۲۶ به‌عنوان تحلیلگر و مفسر تلویزیونی به شبکه فاکس‌نیوز می‌پیوندد و در برنامه‌های مختلف این شبکه به ارائه دیدگاه و تحلیل خواهد پرداخت.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) – کارولین لیویت، سخنگوی پیشین کاخ سفید، از اول نوامبر به‌عنوان تحلیلگر و مفسر تلویزیونی به شبکه فاکس‌نیوز خواهد پیوست و در برنامه‌های مختلف این شبکه حضور خواهد داشت.

شبکه فاکس‌نیوز اعلام کرد کارولین لیویت، سخنگوی پیشین کاخ سفید، به‌عنوان تحلیلگر و مفسر تلویزیونی به این شبکه می‌پیوندد.

بر اساس اعلام سوزان اسکات، مدیرعامل رسانه‌های فاکس‌نیوز، لیویت از اول نوامبر فعالیت خود را در این شبکه آغاز خواهد کرد و در برنامه‌های مختلف فاکس‌نیوز به ارائه دیدگاه و تحلیل خواهد پرداخت.

سوزان اسکات درباره این انتصاب گفت: «تجربه مستقیم کارولین در کاخ سفید و فعالیت در کارزار انتخاباتی ریاست‌جمهوری، درک متمایزی از فضای سیاسی امروز به او داده است. ما مشتاقیم که او دیدگاه‌های صریح و روشنگرانه خود را در اختیار مخاطبان فاکس‌نیوز در همه بسترهای رسانه‌ای این مجموعه قرار دهد.»

لیویت نیز گفت از اینکه می‌تواند به‌عنوان عضوی رسمی از تیم فاکس‌نیوز به حضور خود در این شبکه ادامه دهد، خرسند است. او افزود که قصد دارد تجربه خود به‌عنوان سخنگوی کاخ سفید و همان انرژی و صراحتی را که در دوران فعالیت خود در این سمت داشت، با میلیون‌ها مخاطب فاکس‌نیوز در بسترهای مختلف این شبکه در میان بگذارد.

لیویت ۲۹ ساله، از ژانویه ۲۰۲۵ تا اوت ۲۰۲۶، به‌عنوان سی‌وششمین سخنگوی کاخ سفید در دولت دوم دونالد ترامپ فعالیت کرد. او پیش از پیوستن به کارزار انتخاباتی ترامپ در سال ۲۰۲۴، سخنگوی «مگا» بود.

او در دولت نخست ترامپ نیز به‌عنوان نویسنده ریاست‌جمهوری و دستیار سخنگوی کاخ سفید فعالیت داشت. لیویت در سال ۲۰۲۲ نامزد جمهوری‌خواه حوزه انتخابیه نخست نیوهمپشایر برای مجلس نمایندگان آمریکا بود و پیش از آن نیز مدیر ارتباطات الیز استفانیک، رئیس وقت کنفرانس جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان، بود.

لیویت در دوران فعالیت خود به‌عنوان سخنگوی اصلی دولت، به‌طور منظم در برابر خبرنگاران کاخ سفید حاضر می‌شد و درباره طیف گسترده‌ای از مسائل داخلی و سیاست خارجی مواضع دولت را تشریح می‌کرد.

او در ماه اوت، با انتشار مطلبی طولانی در شبکه اجتماعی ایکس، از تصمیم خود برای ترک کاخ سفید خبر داد و گفت این تصمیم را پس از آن گرفته است که به این نتیجه رسید نمی‌تواند مسئولیت‌های سخنگوی کاخ سفید را با نقش مادری برای دو فرزند خردسالش هم‌زمان مدیریت کند.

لیویت در سال ۲۰۱۹ از کالج سنت آنسلم با مدرک علوم سیاسی و ارتباطات فارغ‌التحصیل شد. او همچنین در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶، به‌عنوان کارآموز در فاکس‌نیوز فعالیت کرده بود.

او به همراه همسرش، نیک، و دو فرزند خردسال خود در نیوهمپشایر زندگی می‌کند.

نویسنده: برایان فلوود، ویراستار و خبرنگار حوزه رسانه در فاکس‌نیوز دیجیتال
تاریخ انتشار: ۵ اکتبر ۲۰۲۶، ساعت ۹:۵۱ صبح به وقت شرق آمریکا
تاریخ به‌روزرسانی: ۵ اکتبر ۲۰۲۶، ساعت ۹:۵۶ صبح به وقت شرق آمریکا
منبع انگلیسی: فاکس‌نیوز
منبع فارسی: شارا ـ شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران

منبع اصلی: فاکس‌نیوز

@sharaPR