چرا روابط عمومی نمی‌تواند پیشرفت کند اگر همچنان به اندازه‌گیری گذشته تکیه کند؟
صنعت روابط عمومی باید از داده‌ها به‌طور مؤثر در مراحل ابتدایی کمپین استفاده کند تا نتایج بهتری بدست آورد، نه فقط برای ارزیابی نتایج بعد از اتمام کار.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || جاننی بنتوود، رئیس بخش تجزیه و تحلیل جهانی گولین، می‌گوید که روابط‌ عمومی باید از روش‌های قدیمی اندازه‌گیری نتایج پس از پایان کمپین‌ها دست بردارد و به‌جای آن از داده‌ها برای هدایت روند ساخت کمپین‌ها از ابتدا استفاده کند. او تأکید دارد که صرفاً به‌دنبال اثبات ارزش کمپین‌ها بعد از تمام شدن آن‌ها، کمکی به پیشرفت روابط عمومی نمی‌کند. به‌جای این، باید داده‌ها به‌طور استراتژیک برای برنامه‌ریزی و پیش‌بینی واکنش‌های مخاطب و روندها در مراحل اولیه کمپین‌ها استفاده شود.

بنتوود همچنین به‌طور خاص به اهمیت حرکت از معیارهای قدیمی مانند تعداد نمایش‌ها و ارزش معادل تبلیغات (AVE) به نتایج واقعی‌تر مانند تأثیر بر خرید، وفاداری به برند و تغییر در نگرش‌ها اشاره می‌کند. او تأکید دارد که برای موفقیت بلندمدت، باید از داده‌ها برای هدایت استراتژی‌ها از ابتدا استفاده کرد.

گولین همچنین از تکنولوژی هوش مصنوعی برای تقویت تحقیق و برنامه‌ریزی کمپین‌ها بهره می‌برد و تلاش دارد این تکنولوژی را در روندهای خلاقانه خود بگنجاند. بنتوود معتقد است که صنعت روابط عمومی باید از داده‌ها به‌طور مؤثر در مراحل ابتدایی کمپین استفاده کند تا نتایج بهتری بدست آورد، نه فقط برای ارزیابی نتایج بعد از اتمام کار.

نویسنده: TNN
تاریخ انتشار: 21 آوریل 2025
منبع انگلیسی: Campaign Asia
منبع فارسی: شارا

 

  انتهای پیام/