شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا) || گرامرلی (Grammarly) ، یک دستیار تایپ مبتنی بر ابر، ویژگی جدیدی را اعلام کرده است که به طور خودکار سبک نوشتاری منحصر به فرد را شناسایی می کند و یک “نمایه صوتی” ایجاد می کند که میتواند هر متنی را به سبک شخص بازنویسی کند. این ویژگی، که “تشخیص و اپلیکیشن صدای شخصی شده” نام دارد، نگرانی هایی را در مورد سرقت ادبی و عدم اعتبار نویسندگان ایجاد کرده است.
تال اوپنهایمر، رئیس محصول برنامه های مشتری گرامرلی (نرمافزار)، در مصاحبه ای با تِککرانچ (به انگلیسی: TechCrunch) گفت که این ویژگی برای کمک به نویسندگان به ایجاد متنی شخصی تر و معتبرتر طراحی شده است. با این حال، برخی از کارشناسان معتقدند که این ویژگی میتواند نویسندگان را در برابر سرقت ادبی آسیب پذیر کند.
یکی از نگرانی ها این است که این ویژگی میتواند برای جعل هویت یک نویسنده و انتشار محتوا به نام آنها استفاده شود. این میتواند به ویژه برای نویسندگانی که در زمینه های حساس مانند سیاست یا رسانه کار می کنند، مشکل ساز باشد.
نگرانی دیگر این است که این ویژگی میتواند برای تولید محتوای تقلبی استفاده شود که برای فریب خوانندگان طراحی شده است. این میتواند به اشکال مختلفی، از تبلیغات گمراه کننده گرفته تا اخبار جعلی، رخ دهد.
گرامرلی گفته است که این ویژگی با چندین ویژگی امنیتی طراحی شده است تا از سرقت ادبی و محتوای تقلبی جلوگیری کند. به عنوان مثال، کاربران می توانند عناصری از نمایه صوتی خود را که معتقدند شیوه نوشتن آنها را به درستی منعکس نمی کند، کنار بگذارند. همچنین، نمایه های صوتی فقط می توانند توسط کاربرانی که آنها را ایجاد کرده اند استفاده شوند و نمی توانند منتشر شوند.
با این حال، کارشناسان معتقدند که این ویژگی ها کافی برای محافظت از نویسندگان در برابر سوء استفاده نیست. آنها می گویند که گرامرلی باید اقدامات بیشتری برای آگاهی دادن به کاربران در مورد خطرات این ویژگی انجام دهد.
منبع: techcrunch
– یکی از کامل ترین نرم افزار های بررسی گرامری و نگارشی متون انگلیسی، نرم افزار گرامرلی (Grammarly) است که نویسندگان بسیاری در سراسر دنیا از آن برای نگارش متون و مقالات و مکاتبات خود استفاده می کنند.
– تِککرانچ (به انگلیسی: TechCrunch)، وبگاهی است که در زمینه خبررسانی، تجزیه و تحلیل فناوریها فعالیت میکند. این وب سایت توسط مایکل ارینگتون در سال ۲۰۰۵ تأسیس شد و برای اولین بار در تاریخ ۱۱ ژوئن ۲۰۰۵ منتشر شد. رتبه اول در رده اطلاعات / فناوری داراست.
انتهای پیام/
|
نظر بدهید