معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی: مردم برای روابط عمومی ها مهم هستند

سید احمد زرهانی با اشاره به نزدیک شدن دهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی گفت:”لازمه ی تقویت جایگاه روابط عمومی در فضای انقلاب اسلامی،حفظ منافع ملی و تامین سرمایه اجتماعی است که این کار با استفاده از تجارب بین المللی موفق و به کار گیری افراد متفکر و متخصص و اهتمام برای دانش افزایی و نقد عالمانه عملکرد ها و تبدیل تهدید ها به فرصت ها امکان پذیر است.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) سید احمد زرهانی با اشاره به نزدیک شدن دهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی گفت:”لازمه ی تقویت جایگاه روابط عمومی در فضای انقلاب اسلامی،حفظ منافع ملی و تامین سرمایه اجتماعی است که این کار با استفاده از تجارب بین المللی موفق و به کار گیری افراد متفکر و متخصص و اهتمام برای دانش افزایی و نقد عالمانه عملکرد ها و تبدیل تهدید ها به فرصت ها امکان پذیر است.
 
 به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی روابط ایران(شارا) این معاون آموزشی و پژوهشی با اشاره به وضعیت روابط عمومی در دستگاه های دولتی اظهار داشت”در مجموع روابط عمومی در دوران انقلاب اسلامی رشد کرده است و رابطه دولت و مردم با همدیگر از تناسب و کارآمدی بیشتری برخوردار شده است. نگاه دست اندرکاران روابط عمومی به لحاظ علمی و تجربی رشد کرده است و همچنان این سیر تکاملی استمرار دارد.البته هنوز در برخی حوزه ها افکار عمومی و مردم در جریان اهم مسایل دستگاه ها قرار ندارند و نارسایی هایی در زبان روابط عمومی مشهود است که باید با آفت شناسی مرتفع گردد.”
 
 وی با بیان اینکه مردم برای روابط عمومی ها مهم هستند افزود:”روابط عمومی یک مدرسه اجتماعی است که دانایی مردم را در زمینه های خاص بالا می برد. مردم می خواهند بداند اگر ارکان این مدرسه درست کار کنند،مخاطبان رضایت و همبستگی بیشتری از خودشان نشان می دهند.”
 
 نماینده سابق مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد روابط عمومی در دانشگاه مذاهب اسلامی تشریح کرد:” اصلی ترین مخاطبان دانشگاه ها دانشجویان هستند. از این رو تلاش می شود تا بین دانشجویان و استادان یک مفاهیم مستمر تنظیم شود و همه با هم در یک جهت علمی و پژوهشی حرکت کنیم.هرچند کارهای ویژه روابط عمومی را مسئول این بخش انجام می دهد ولی به نحوی همه اعضای هیات رییسه این دانشگاه رسالت روابط عمومی را بر دوش دارند و با استادان و دانشجویان ارتباط دو جانبه برقرار می کنند و حتی از خود دانشجویان در برخی امور برای ایفای نقش روابط عمومی استفاده می شود. برای مثال ستاد تقریب دانشگاه که متشکل از دانشجویان شیعه و سنی است،همه ساله به مراکز آموزشی و مدارس دینی اهل سنت مراجعه و گزارش کار علمی دانشگاه را معرفی می کنند که آثار سازنده ای دارد.”
 
 “زرهانی” با بیان اینکه سیاست نانوشته کار روابط عمومی برای همه و همه برای روابط عمومی است، اظهار داشت: “با بیان اینکه سیاست نانوشته کار روابط عمومی برای همه و همه برای روابط عمومی است. یعنی وقتی ضرورت اطلاع رسانی و جلب مشارکت مخاطبان پیش می آید، تنها روابط عمومی رسمی نیست که کار می کند.بلکه در یک محیط همراه با تفاهم،استادان،دانشجویان و مدیران دانشگاه هم وارد صحنه می شوند و کار می کنند. بله تا حدودی این سیاست موفقیت آمیز است.”
 
 معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی در پایان با ابراز امیدواری از برگزاری موفقیت آمیز دهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی،لازمه روابط عمومی را خلاقیت، نوآوری و مراقبت برای فرو نرفتن در مناسبات خشک اداری و تشریفات زائد دانست.