مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان: مدیر روابط عمومی باید مشاور امین در کنار مدیران کل استان ها باشد

مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان گفت: مدیران روابط عمومی باید با توانمندی در تولید محتوا به پاسخگویی و شفاف سازی بپردازند.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)|| مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان گفت: مدیران روابط عمومی باید با توانمندی در تولید محتوا به پاسخگویی و شفاف سازی بپردازند.

به گزارش شارا به نقل از خبرگزاری برنا، مازیار ناظمی مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان در دیدار مدیران کل ورزش و جوانان استان ها با وزیر ورزش اظهار داشت: مدیر روابط عمومی در استان ها باید مشاور امین در کنار مدیرکل باشند و با توانمندی در تولید محتوا به پاسخگویی و شفاف سازی بپردازند و در زمینه ارتباط با جامعه مخاطب موفق عمل کنند.


وی در ادامه افزود: روابط عمومی های ورزش در رویدادهای مختلف توانسته اند با ارائه بازخورد مناسب، عملکرد شگفت آوری را در زمینه اطلاع رسانی داشته باشند.


ناظمی گفت: از روابط عمومی استان ها انتظار میرود با انگیزه و با جدیت در زمینه اطلاع رسانی و آگاهی دادن به جامعه مخاطب رویدادهای مختلف در حوزه ورزش و جوانان را به بهترین شکل ممکن با رویکرد امید و نشاط منعکس کنند.