عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی: نظارت نظام مند،اصلی برای حرفه ای شدن روابط عمومی در ایران

داور علمی فصل نامه علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به حرفه ای شدن روابط عمومی در جامعه تصریح کرد: “با نظارت نظام مند و شکل گیری سیستماتیک می توانیم روابط عمومی را در ایران حرفه ای کنیم. روابط عمومی نظام مند یعنی روابط عمومی که از رو ی نیاز ایجاد شده باشد و دارای نظام اخلاقی،نظام جامع روابط عمومی و مجموعه های حرفه ای برای نظارت باشد.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) داور علمی فصل نامه علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به حرفه ای شدن روابط عمومی در جامعه تصریح کرد: “با نظارت نظام مند و شکل گیری سیستماتیک می توانیم روابط عمومی را در ایران حرفه ای کنیم. روابط عمومی نظام مند یعنی روابط عمومی که از رو ی نیاز ایجاد شده باشد و دارای نظام اخلاقی،نظام جامع روابط عمومی و مجموعه های حرفه ای برای نظارت باشد.”


به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران(شارا) “اسماعیل قدیمی” عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی عنوان کرد: “با ایجاد انجمن های روابط عمومی حرفه ای متشکل از کارشناسان عالی رتبه در کشور که دارای نظام نامه و از جایگاه نظارتی برخوردار باشند می توان سیستم حرفه ای ایجاد کرد به طوری که اگر شخصی بخواهد کار روابط عمومی انجام دهد، باید از این انجمن ها ضمانت نامه و پروانه کسب تهیه کند. در این صورت است که می توان گفت روابط عمومی حرفه ای و نظام مندی خواهیم داشت.”


این استاد دانشگاه با اشاره به نیاز روابط عمومی حرفه ای در جامعه امروز اظهارداشت: “تنها با یک نظام روابط عمومی حرفه ای در کشور می توانیم بی اخلاقی ها را در روابط عمومی از بین ببریم و کدهای اخلاقی و مبانی اخلاقی را در روابط عمومی جایگزین کنیم. اخلاق در دنیای پیچیده مدرن با نصیحت محقق نمی شود بلکه با رفتار سیستماتیک است که تحقق می یابد.”


عضو هیات تحریریه دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه حاکم کردن مدیریت علمی بر کارها یک اصل است، افزود: “باید مدیریت علمی و تفکر مدرن را بر کارها حاکم کرد،آسیب شناسی را به عنوان یک اصل دید،سیاست گذاری و یک راهبرد ایجاد کرد. بنابراین همه نهاد های لازم برای یک کار نظام مند ایجاد خواهد شد و مردم مجبور می شوند تا اخلاق را رعایت کنند و تا زمانی که نظام حقوقی لازم برای پشتیبانی از این جریانات ایجاد نشود ما نمی توانیم به سمت حرفه ای شدن روابط عمومی در کشور برویم.”