زندگی‌نامه زنده‌یاد عبدالصالح جهانبازی شهید بزرگوار خانواده روابط عمومی ایران

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- خانواده روابط عمومی ایران سال گذشته یکی از همکاران و کارشناسان ارزشمند خود را در جریان فاجعه مصیبت‌بار منا از دست داد.

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199

 

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) خانواده روابط عمومی ایران سال گذشته یکی از همکاران و کارشناسان ارزشمند خود را در جریان فاجعه مصیبت‌بار منا از دست داد.

عبد‌الصالح جهانبازی کارشناس روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهار محال و بختیاری از سال 1381 وارد کانون شد و از همان زمان مسوولیت خطیر روابط عمومی استان را بر عهده گرفت.

این استان در حال حاضر دارای 24 مرکز فرهنگی هنری کانون شامل 21 کتاب‌خانه‌ ثابت، 2 کتاب‌خانه سیار روستایی و یک کتاب‌خانه پستی است و از این طریق هزاران کودک و نوجوان را تحت پوشش فعالیت‌های کانون قرار می‌دهد.

در این میان وظیفه با اهمیت روابط عمومی در کانون و در نهادی که باید به تدریج جایگاه خود را در بین دیگر دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی بیش از پیش ارتقا دهد، بر کسی پوشیده نیست و در این راه نقش شهید بزرگوار عبدالصالح جهانبازی در معرفی کانون به مخاطبان این نهاد تاثیرگذار نقشی برجسته و بی‌بدیل بوده است.

شهید جهانبازی فرزند دیدار قلی، در هفتمین روز از آبان سال 54 در گوجان چهار محال و بختیاری چشم به جهان گشود و تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش پشت سر گذاشت و پس از آن با آمدن به شهرکرد تحصیلات خود را در دوره های راهنمایی، دبیرستان و دانشگاه(رشته علوم تربیتی) در همین شهر ادامه داد.

این فعال عرصه روابط عمومی و رسانه با دارابودن خصوصیاتی بارز و پشت‌کاری مثال‌زدنی همواره در زمره‌ی روابط عمومی‌های برتر کانون در سطح کشور و استان قرار داشت و در سال‌های متمادی عنوان روابط عمومی برگزیده در جشنواره‌های مختلف استانی را در کارنامه‌ی کاری خود ثبت کرد.

برگزیده پنجمین و ششمین همایش روابط عمومی‌های برتر استان در سال‌های 92 و 93 و دریافت لوح‌های قدردانی از دست استانداران و معاونان سیاسی امنیتی وقت استان از جمله این موفقیت‌هاست.

او سال‌ها مسوولیت سایت خبری کانون استان و تهیه و تدوین اخبار و گزارش‌های تصویری آن را برعهده داشت و در برخی از شبکه‌های اجتماعی نیز به فعالیت می‌پرداخت.

شهید جهانبازی همچنین داوری جشنواره نشریه‌ی نگاری الکترونیکی و عکاسی رضوی در سال 1393، دبیری ستاد اقامه‌ی نماز کانون استان، جشنواره‌ی رضوی، کمیته‌ی کودک و نوجوان ستاد دهه‌ی فجر استان را برعهده داشت و از سال 1386 نیز به عنوان مشاور جوان مدیرکل کانون استان منصوب شد.

از شهید عبدالصالح جهانبازی دو دختر 14 و 10 ساله به نام‌های نگین و نازنین به یادگار مانده است.

جهانبازی در جریان به‌جا آوردن اعمال حج ابراهیمی در سال 1394 و وقوع فاجعه بزرگ منا همراه با تعداد زیادی از حاجیان ایرانی و خارجی جان به جان آفرین تسلیم کرد و به شهادت رسید.

 

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199

 

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199

 

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199