رهبران صنعت بر پذیرش هوش مصنوعی در داووس تاکید می‌کنند

یکی از موضوعات کلیدی بحث، ضرورت پذیرش هوش مصنوعی بود. سخنرانان استدلال کردند که کشورها و شرکت‌هایی که زودتر از هوش مصنوعی استقبال می‌کنند، نسبت به کسانی که دیرتر از آنها استفاده می‌کنند، برتری خواهند داشت.

  شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || در این مقاله، رهبران صنعت و دولت در نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد (WEF) در داووس، سوئیس در مورد هوش مصنوعی به عنوان موتور بخار بالقوه چهارمین انقلاب صنعتی بحث کردند.


این گفتگو حول محور پتانسیل تحول آفرین هوش مصنوعی در تمام جنبه های جامعه، تجارت و دولت بود، در حالی که نیاز به مقررات مسئولانه برای مدیریت ریسک ها را نیز برجسته کرد.


یکی از موضوعات کلیدی بحث، ضرورت پذیرش هوش مصنوعی بود. سخنرانان استدلال کردند که کشورها و شرکت‌هایی که زودتر از هوش مصنوعی استقبال می‌کنند، نسبت به کسانی که دیرتر از آنها استفاده می‌کنند، برتری خواهند داشت.


عمر سلطان العلما، وزیر دولت امارات در زمینه هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و کاربردهای کار از راه دور، گفت که کشورها باید رویکرد “ملت مسئول هوش مصنوعی” با سیاست ها و مقررات پیشگیرانه داشته باشند.


او استدلال کرد که در حالی که خطرات وجود دارد، مزایای آن بسیار زیاد است که به سادگی نمی توان این فناوری را به طور کلی رد کرد.


آرویند کریشنا، مدیرعامل آی‌بی‌ام، تخمین زد که هوش مصنوعی «رقابت اقتصادی باورنکردنی برای شرکت‌ها و ملت‌ها» ایجاد می‌کند و تخمین می‌زند که پیش از پایان دهه ۲۰۲۰ به افزایش بهره‌وری سالانه ۴ تریلیون دلاری منجر خواهد شد.


کریستیانو آمون، مدیرعامل کوالکام، خاطرنشان کرد که ما تازه در آغاز پذیرش انبوه هوش مصنوعی هستیم. او گفت که کلید مقیاس بندی هوش مصنوعی فراگیر کردن این قدرت محاسباتی است.


شرکت کنندگان در این جلسه توافق کردند که هوش مصنوعی با نوآوری های تاریخی مانند موتور بخار، برق یا ماشین چاپ پتانسیلی برابر دارد. با این حال، آنها گفتند، دولت ها و شرکت‌ها باید مقررات مسئولانه را برای مدیریت ریسک ها دنبال کنند و در عین حال فضایی را برای نوآوری فراهم کنند.


پیام واضح بود – به سرعت هوش مصنوعی را بپذیرید یا خطر بی ربطی داشته باشید.


در اینجا چند نکته کلیدی از این مقاله وجود دارد:
– هوش مصنوعی پتانسیل تحول آفرین در تمام جنبه های جامعه، تجارت و دولت را دارد.
– کشورهای و شرکت‌هایی که زودتر از هوش مصنوعی استقبال می‌کنند، نسبت به کسانی که دیرتر از آنها استفاده می‌کنند، برتری خواهند داشت.
– دولت ها و شرکت‌ها باید مقررات مسئولانه را برای مدیریت ریسک های هوش مصنوعی دنبال کنند.


آیا شما با این دیدگاه ها موافق هستید؟ آیا فکر می کنید هوش مصنوعی پتانسیل ایجاد تغییر مثبت در جهان را دارد؟
 

منبع انگلیسی: decrypt

منبع فارسی: شارا

 

انتهای پیام/