رسانه‌ها در برابر قانون یکسان نیستند

بطور کلی با توقیف یا لغو امتیاز مطبوعات و‌ خبرگزاری‌ها مخالفم و آن را مغایر با حق ارادی بیان و آزادی رسانه می دانم، اما..

اگر آنچه را که روزنامه کیهان در مورد آیت‌الله‌العظمی سیستانی نوشت و تا حال کاری به کارش نداشته‌اند، روزنامهء دیگری نوشته بود، هیأت نظارت بر مطبوعات و مراجع قضایی تا الان با آن روزنامه و نویسنده‌اش چه کرده بودند؟

شبکه اطلاع رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)|| کامبیز نوروزی، حقوقدان در واکنش به سخنان حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان در مورد آیت‌الله سیستانی نوشت:

بطور کلی با توقیف یا لغو امتیاز مطبوعات و‌ خبرگزاری‌ها مخالفم و آن را مغایر با حق ارادی بیان و آزادی رسانه می دانم، اما..

اما اگر آنچه را که روزنامه کیهان در مورد آیت‌الله‌العظمی سیستانی نوشت و تا حال کاری به کارش نداشته‌اند، روزنامهء دیگری نوشته بود، هیأت نظارت بر مطبوعات و مراجع قضایی تا الان با آن روزنامه و نویسنده‌اش چه کرده بودند؟

لابد ماده ۲۷ قانون مطبوعات را مستند می کردند، فی الفور روزنامه را لغو امتیاز و مدیرمسئول و نویسنده را احضار می کردند و باقی قضایا…

این نوع تبعیض‌ها تازگی ندارند. نتیجه‌ء این شیوه بی ارزش شدن قانون است؛ قانونی که با تبعیض اجرا شود نه عدالت می آورد نه نظم.

ماده 27 قانون‌مطبوعات: هر گاه در نشریه‌ای به رهبر یا شورای رهبری جمهوری اسلامی ایران و یا‌ مراجع مسلم تقلید اهانت شود، پروانه آن نشریه لغو و مدیر‌مسئول و نویسنده مطلب به محاکم صالحه معرفی و مجازات خواهند شد.

منبع: www.eskannews.com