رتبه «بانک شهر» در کنکور شرکت‌های ایرانی

دکتر فرشاد فخیمی – «بانک شهر» سال گذشته در بین 500 شرکت برتر ایران با جهش 16 پله‌ای، از رتبه 56 به رتبه 40 صعود کرد و در بین 10 شرکت موفق که بیشترین رشد را داشته‌اند، قرار گرفت که البته اگر این ارزیابی را صرفاً به شرکت‌هایی که از رتبه دو رقمی یعنی زیر 100 برخوردار بوده‌اند متمرکز کنیم، «بانک شهر» در بین 5 شرکت موفق که بیشترین رشد را داشته‌اند، قرار می‌گیرد.

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199

 

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) سازمان مدیریت صنعتی ایران امسال نیز برابر روال 18 سال گذشته خود، 500 شرکت برتر اقتصادی ایران در سال گذشته را معرفی کرد. این رتبه‌بندی که به واسطه قدمت، وسعت و دقت از جایگاه ممتازی در معادلات اقتصادی کشور برخوردار است، نوعی ارزیابی محسوب می‌شود که میزان اعتبار شرکت‌های مطرح داخلی در بازار سرمایه و فضای تجاری را مشخص می‌کند و سنگ محک معتبری است که با آن می‌توان میزان موفقیت برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های به عمل آمده برای رشد و توسعه هر شرکت را مورد بررسی قرار داد.

 

در رتبه‌بندی فوق که نمونه‌ای موفق از رده‌بندی معتبر مؤسسه فوربس با حدود یک قرن سابقه است، علاوه بر شرکت‌هایی که بالاترین میزان فروش را داشته و بیشترین درآمد را کسب کرده‌اند، شرکت‌هایی که بالاترین رشد درآمد را داشته و بیشترین صعود را در جدول شرکت‌های موفق، تجربه کرده‌اند نیز مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. واقعیت این است در شرایطی که کشور از رکود و سکون اقتصادی رنج می‌برد، نظام بانکی با تدابیر مدیران ارشد اقتصادی و مالی از بالاترین دارایی و از بیشترین حاشیه سود برخوردار بوده و در این میان «بانک شهر» از جایگاه متمایزی برخوردار است.


در حالی که بیش از نیمی از 500 شرکت برتر کشور در پایتخت متمرکز هستند، «بانک شهر» با نگاه کلان، تمرکز خود را از تهران و سایر کلان‌شهرهای کشور فراتر گذاشته و پس از ورود به مراکز استان‌ها و شهرهای بزرگ، حضور در شهرهای متوسط و میانی سراسر کشور را نیز در دستور کار قرار داده است. بر پایه این بررسی که به منزله آزمونی دشوار و کنکوری سخت بین شرکت‌های معتبر ایرانی است که در آن رقابتی فشرده و نزدیک جریان دارد، مجموعه «بانک شهر» به عنوان یکی از 10 شرکت موفق کشور، در بین 10 شرکتی قرار گرفته که جایگاه آنها در فهرست شرکت‌های برتر، ارتقای خیره‌کننده‌ای داشته و در مدت زمان کوتاهی، موفق به حضور در بین بزرگان اقتصاد ایران شده، بزرگانی که بخشی از آنها به قدمت شکل‌گیری اقتصاد مدرن به کشورمان، سابقه فعالیت اقتصادی دارند.

 

«بانک شهر» سال گذشته در بین 500 شرکت برتر ایران با جهش 16 پله‌ای، از رتبه 56 به رتبه 40 صعود کرد و در بین 10 شرکت موفق که بیشترین رشد را داشته‌اند، قرار گرفت که البته اگر این ارزیابی را صرفاً به شرکت‌هایی که از رتبه دو رقمی یعنی زیر 100 برخوردار بوده‌اند متمرکز کنیم، «بانک شهر» در بین 5 شرکت موفق که بیشترین رشد را داشته‌اند، قرار می‌گیرد.


بر این مبنا، اغراق نیست اگر بگوییم «بانک شهر»، مسیر ترقی و تعالی را به جای این که پله پله طی کند، به اصطلاح 16 پله یکی طی کرده و در طول سال گذشته که هیچ یک از شرکت‌های بزرگ از حرکت باز نایستاده‌ بودند، به یک باره با 16 پله جهش، خود را در جمع 10 شرکت بزرگی قرار داد که بیشترین رشد را از نظر رتبه‌بندی میزان سرمایه داشته‌اند و از این مهم‌تر، در کمترین زمان ممکن، عنوان خود را به جایگاه ارزشمند حضور در بین 40 شرکت برتر ایران از نظر سرمایه ارتقاء داد.

 

بدون تردید، امروز «بانک شهر» به عنوان مجموعه‌ای ارزشمدار و دانش‌محور، استحقاق و شایستگی خود را به عنوان مرجعی مطمئن برای جذب و جلب سپرده‌ها و سرمایه‌‌های خُرد و کلان شهروندان و سرمایه‌گذاران به اثبات رسانده و در شرایطی که کشور از سکون و رکود اقتصادی در رنج است، تمامی تلاش خود را به عمل آورده تا حاصل دسترنج مشتریان و سهامداران خود را روز به روز ارتقاء داده و به اعتبار این مجموعه به عنوان یک بنگاه اقتصادی قابل اعتماد که با نگاه اجتماعی به موضوع اقتصاد، مصالح انسانی را بر منافع مالی مقدم دانسته و شاید، برکت سرمایه این مجموعه مالی نیز به لطف پروردگار از همین نوع نگاه ناشی می‌شود، بیفزاید و آینده امید بخش‌تری را برای خانواده بزرگ بانک شهر رقم بزند.