دیدار سخنگوی دولت با اعضای هیأت مدیره انجمن روابط عمومی ایران

روز گذشته دکتر علی ربیعی دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهور و سخنگوی دولت با تعدادی از اعضای هیأت مدیره انجمن روابط‌عمومی ایران دیدار و گفتگو کردند.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)|| روز گذشته دکتر علی ربیعی دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهور و سخنگوی دولت با تعدادی از اعضای هیأت مدیره انجمن روابط‌عمومی ایران دیدار و گفتگو کردند.


به گزارش شارا، روز گذشته دکتر علی ربیعی دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهور و سخنگوی دولت با تعدادی از اعضای هیأت مدیره انجمن روابط عمومی ایران دیدار و گفتگوکردند. دکتر ربیعی با قدردانی از فعالیت‌های انجمن روابط عمومی ایران و تعامل آن با نهادهای مدنی در حوزه ارتباطات اجتماعی استقبال و به ضرورت همکاری انجمن با دبیرخانه شورای اطلاع رسانی تأکید کرد.


گفتنی است در سال 1346 برای اولین بار مرحله نوینی در شکوفایی هنر روابط عمومی آغاز شد و همزمان در اسفند ماه همین سال بنیانگذاران روابط عمومی نوین در ایران برای برقراری ارتباط با انجمن بین المللی روابط عمومی و توسعه و ترویج وشناساندن روابط عمومی به تاسیس انجمن روابط عمومی ایران همت گماردند.‌ ‌


اولین انجمن روابط عمومی در اسفند 1346 با حمایت ازسوی شرکت ملی نفت ایران با هدف شناساندن ارزش و اهمیت روابط عمومی به مدیران و مسئولان و بالا بردن سطح علمی و تجربی دست اندرکاران این رشته تشکیل شد. اما این انجمن درفعالیتهای داخلی و خارجی موفقیت چندانی به دست نیاورد و بعد ازمدتی به دست فراموشی سپرده شد.


مجددا درسال 1363 با حضور زنده یاد مرحوم دکتر نطقی و تنی چند از شاگردان وی موضوع تشکیل انجمن روابط عموی ایران مطرح گردید و مقررشد روند فعالیتهای انجمن روابط عمومی ایران قبل از انقلاب مورد بررسی و مطالعه قرارگیرد.


نهایتا پس از طی جلسات متعدد کارشناسی  اساسنامه پیشنهادی برای تشکیل انجمن تدوین گشت اما درآن زمان به علت نامساعد بودن اوضاع داخلی و جنگ تحمیلی زمینه لازم برای طی مراحل قانونی تشکیل انجمن فراهم نیامد وپیگیری موضع به تعویق افتاد.


دومین تجربه (انجمن روابط عمومی) با تلاش و همت زنده یــــاد مرحوم محمد ملازم که مسئولیت اداره کل تبلیغات دولت را در زمان وزارت دولت اصلاحات عهده داربود ، ازسال 1369 آغاز شد و با تشکیل اولین مجمع خود در خرداد 1370 پا به ظهور نهاد.