شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا) || در این مقاله، نویسنده به بررسی داستان کوتاه “مرد به چه مقدار زمین نیاز دارد؟” نوشته لئو تولستوی میپردازد.
به گزارش شارا به نقل از نیویورکر، او بر این باور است که این داستان بینشهای زیادی در مورد پول، روانشناسی و تفکر اقتصادی ارائه میدهد.
نویسنده در ابتدا توضیح میدهد که پهوم، قهرمان داستان، از فقر رنج میبرد و آرزو دارد که صاحب زمین شود. او برای رسیدن به این هدف، زمینهای بیشتری را میخرد و معاملات تجاری بیشتری انجام میدهد. با این حال، هرگز از خواستههای خود راضی نمیشود و همیشه به دنبال زمین بیشتری است.
نویسنده سپس به بررسی الگوهای تفکر اشتباهی میپردازد که پهوم را به این سرنوشت میکشانند.
او از جمله به “تردمیل لذتبخش” و “مغالطه هزینههای غرقشده” اشاره میکند. این الگوها باعث میشوند که افراد به دنبال کسب مال و ثروت بیشتری باشند، حتی اگر این امر به قیمت از دست دادن چیزهایی ارزشمندتر، مانند روابط و سلامتی، تمام شود.
نویسنده در ادامه به بررسی دیدگاه تولستوی در مورد اقتصاد میپردازد. تولستوی معتقد بود که اقتصاد باید اخلاقی باشد. او با عشق به پول به عنوان یک دارایی مخالف بود و معتقد بود که پول باید به عنوان وسیلهای برای لذتها و واقعیتهای زندگی استفاده شود.
نویسنده در پایان نتیجه میگیرد که داستان “مرد به چه مقدار زمین نیاز دارد؟” یک هشدار اخلاقی در مورد خطرات حرص و طمع است. او معتقد است که این داستان میتواند به ما کمک کند تا دیدگاه خود را در مورد پول و اقتصاد تغییر دهیم.
نویسنده: نیک رومئو
انتهای پیام/
|
نظر بدهید