دانلود قصلنامه کارگزار روابط عمومی

شماره 29 فصلنامه کارگزار روابط‌عمومی ویژه پانزدهمین سالگرد ارتحال دکتر حمید نطقی در 52 صفحه رنگی توسط انتشارات کارگزار روابط عمومی انتشار یافت.

انتشار بیست و نهمین شماره فصلنامه کارگزار روابط‌عمومی
ویژه پانزدهمین سالگرد ارتحال دکتر حمید نطقی
 

لینک دانلود مستقیم مجله


شاراشماره 29 فصلنامه کارگزار روابط‌عمومی ویژه پانزدهمین سالگرد ارتحال دکتر حمید نطقی در 52 صفحه رنگی انتشار یافت.
 

انتشار شماره جدید فصلنامه کارگزار روابط‌عمومی ویژه ارتحال دکتر نطقی


به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)، بهنام امینی – شماره جدید فصلنامه کارگزار روابط‌عمومی به صاحب‌امتیازی موسسه کارگزار روابط‌عمومی و سردبیری مهدی باقریان که همیشه با ایده‌های نو در حوزه روابط‌عمومی پیش‌قدم بوده، حکایت از پختگی طراحی صفحات و عکس‌ها دارد، این پختگی با چاپ نفیس و صفحات گلاسه و همچنین مطالب پر بار آن نیز بیشتر نمود‌ پیدا می‌کند. این شماره به طور اختصاصی به دکتر نطقی پیرامون زیست‌نامه دکتر، گفت و شنود، مقالات و یادداشت‌های اساتید و کارشناسان روابط‌عمومی می‌پردازد. در ادامه بخش‌های مختلف این ویژه‌نامه را بازگو می‌کنیم.

صفحه فهرست فصلنامه با جمله‌ای از پدر علم روابط عمومی ایران، دکتر حمید نطقی آغاز می شود “روابط عمومی بایستی در ارتباط با مردم، مدافع سازمان و در ارتباط با مدیران، نقش مدعی العموم را به خود بگیرد. انگیزه اعمال انسانی اغلب احساسات است نه منطق، بنابراین کارشناس روابط عمومی باید عکس العمل ها را به حساب آورد و بکوشد تا تفسیرهای مختلف را پیش بینی کند.”، که نشان از تلاش های خستگی‌ناپذیر دکتر و دغددغه هایشان پیرامون ارتباطات و روابط‌عمومی دارد.

برداشت اول فصلنامه با قلم پر رمز و راز استاد کاظم متولی، به رشته تحریر در آمده است؛ کاظم متولی که از همکاران و شاگردان دکتر نطقی بوده، او را هم در حرفه و هم در آموزش روابط‌عمومی در ایران پیشگام می‌داند و از ویژگی‌های فردی و خاطرات دانشجویی که با دکتر داشته می گوید.

در بخش پیشکسوتان روابط عمومی ایران، به بازگو کردن زندگینامه بزرگان این عرصه پرداخته می شود؛ دکتر حمید نطقی بنیانگذار و پدر روابط  عمومی ایران ـ مسعود برزین، مولف اولین کتاب روابط عمومی عملی در ایران ـ ابوالقاسم حالت، مشهورترین شاعر طنزپرداز سراسر عمر در روابط عمومی ـ محمد علی بهتاش، تلاش برای ایجاد اداره هماهنگی دفاتر روابط عمومی کشور ـ ابوالفضل مرعشی نجفی، سهم موثری در راه‌اندازی رشته علوم ارتباطات اجتماعی و روابط عمومی به عنوان یک رشته مستقل دانشگاهی داشت ـ سهام الدین مزینی، علاقه مند به توسعه روابط عمومی در ایران ـ استاد حسین عماد افشار، در افتتاح موسسه عالی مطبوعات و روابط عمومی نقش اساسی داشت.

زیست نامه دکتر نطقی به قلم صمد سرداری‌نیا، از دیگر بخش‌های جذاب این ویژه‌نامه است، سرداری‌نیا به پدر دکتر نیز اشاره می‌کند و می‌گوید: پدر وی مرحوم دکتر سیدحسن نطقی، از اندیشمندان روزگار خود و از صاحب قلمانی بود که آثارش در جراید پس از دوران مشروطیت تبریز دیده می شود. همچنین قطعاتی از اشعار دکتر نطقی هم آمده که در دوران تحصیل در دبیرستان رشیدیه سروده است و نشان از طبع شعر و شاعری استاد دارد. در انتهای این بخش سال‌شمار زندگی او نیز آمده که مشاهده آن خالی از لطف نخواهد بود.

در بخش گفت و شنود، یکی از آخرین گفت‌و‌گو‌هایی که در سن 78 سالگی از استاد گرفته شده آمده است که استاد نکات قابل تاملی را از ارتباطات و روابط‌عمومی بیان می‌کند. در پایان گفت‌و‌گو گل‌واژه‌های ماندگاری از استاد ذکر می‌شود.