حمایت ویژه وزیر نیرو از روابط عمومی‌ها: کلید پایداری صنعت آب و برق و مدیریت مصرف هوشمند
وزیر نیرو، عباس علی‌آبادی، با تأکید بر نقش حیاتی روابط عمومی در مدیریت مصرف و پایداری صنعت آب و برق ایران، بر ضرورت حمایت مالی ویژه از این بخش‌ها برای تحقق توزیع عادلانه آب و برق تأکید کرد.

وزیر نیرو با بیان اینکه روابط عمومی‌ها نقش کلیدی در موضوع مصرف و پایداری صنعت آب و برق دارند، افزود: توزیع عادلانه آب و برق با کمک روابط عمومی ها دنبال می شود و بر همین اساس لازم است از روابط عمومی ها حمایت مالی ویژه به عمل آید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، عباس علی آبادی، وزیر نیرو روز سه‌شنبه 22 اردیبهشت ماه در نشست بزرگداشت روز روابط عمومی و در جمع مدیران روابط عمومی صنعت آب و برق سراسر کشور که به میزبانی شرکت توزیع برق تهران بزرگ برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای جنگ رمضان به‌ویژه شهیدان صنعت آب و برق و نخستین شهید روابط عمومی‌های این صنعت، بر اهمیت نقش روابط عمومی‌ها در شرایط جنگی تأکید کرد.
وزیر نیرو در این نشست با بیان اینکه در حوزه فنی صنعت آب و برق نهایت اقدامات توسعه‌ای مانند ساخت نیروگاه انجام شده است، گفت: در سمت مصرف به مشارکت عمومی نیاز است که این مهم به شدت عملکرد روابط عمومی‌ها بستگی دارد.
وی افزود: با توجه به شرایط جنگی تحمیل شده، نیازمندی به همراهی عمومی و مشترکان در مدیریت مصرف بیش از پیش احساس می‌شود و همانطور که در ۲ سال گذشته با کمک روابط عمومی‌ها موفقیت‌های چشمگیری در مدیریت مصرف برق و آب داشتیم در آینده نیز باید مدیریت پایداری این دو حوزه مهم با کمک روابط عمومی ها با قدرت ادامه یابد.
علی‌آبادی با اشاره به اینکه صنعت برق ایران اکنون یکی از بخش های پیشرفته منطقه و جهان است، تصریح کرد: بسیاری از کشورهای منطقه از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مهندسی ایران در حال استفاده هستند و این واقعیت افتخارآمیز باید به مردم به خوبی اطلاع‌رسانی شود.
وزیر نیرو خاطرنشان کرد: امروز زیر شدیدترین تحریم‌ها صنعت آب و برق کشور پایدار و استوار به کار خود ادامه می دهد و همین مهم گویای پیشرفت‌ها و خودکفایی این دو صنعت پرافتخار است.
وی با اشاره به مشکل پرمصرفی در کشور گفت: سال گذشته برخلاف رویه‌های گذشته که ۵ درصد مصرف اضافه می‌شد، ۳ درصد کاهش مصرف در حوزه برق داشتیم. همچنین در حوزه آب شرب به اندازه ظرفیت یک سد بزرگ صرفه‌جویی شد که این واقعیت های مهم گویای همراهی مردم و عملکرد ارزشمند روابط عمومی‌ها است.
علی‌آبادی تأکید کرد: برنامه وزارت نیرو این است که خوش‌مصرف‌ها دچار قطعی آب و برق نشوند اما با ابزارهای هوشمند بدمصرف‌ها محدود خواهند شد تا عدالت در توزیع آب و برق ایجاد شود.
وزیر نیرو در بخش پایانی سخنان خود ضمن قدردانی از عملکرد روابط عمومی‌های صنعت آب و برق در ۲ سال گذشته و بر حمایت مالی از برنامه‌های روابط عمومی تأکید کرد و افزود: اطمینان داریم با عملکرد مطلوب بخش های فنی مهندسی صنعت آب و برق و نیز اقدمات اجرایی و اطلاع رسانی های روابط عمومی ها فصل گرم سال جاری را نیز با موفقیت سپری خواهیم کرد.