حرکت بعدی انویدیا: تقویت ربات‌های انسان‌نما در سال 2025
در سال 2025، انویدیا، غول تراشه‌سازی، گام بلندی در راستای پیشرفت رباتیک برمی‌دارد.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || در سال 2025، انویدیا، غول تراشه‌سازی، گام بلندی در راستای پیشرفت رباتیک برمی‌دارد.

به گزارش شارا به نقل از فایننشال‌تایمز، این شرکت قصد دارد نسل جدیدی از رایانه‌های فشرده برای ربات‌های انسان‌نما به نام “جتسون ثور” (Jetson Thor) را عرضه کند. این خبر که توسط فایننشال تایمز تأیید شده است، نشان‌دهنده‌ی برنامه‌های بلندمدت انویدیا برای تغییر نقش خود در صنعت رباتیک است.

این حرکت، بخشی از یک استراتژی تحول‌آفرین است که از چند سال پیش در حال شکل‌گیری بوده و به وضوح نشان می‌دهد که انویدیا در تلاش است تا به یک بازیگر اصلی در صنعت رباتیک تبدیل شود.

انویدیا قصد ندارد مستقیماً با تولیدکنندگانی مانند تسلا که در زمینه ربات‌های انسان‌نما پیشتاز هستند، رقابت کند. در عوض، این شرکت به عنوان یک تولیدکننده فناوری‌های زیربنایی، قرار است “صدها هزار” سازنده ربات در سراسر جهان را با تجهیزات و تراشه‌های پیشرفته‌اش پشتیبانی کند.

دیپو تالا، معاون رئیس بخش روباتیک انویدیا، در گفتگو با خبرنگاران در توکیو اشاره کرده است که این حرکت در واقع به منظور تجهیز سایر تولیدکنندگان به فناوری‌های پیشرفته و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای تولید ربات‌های انسان‌نما طراحی شده است

انتهای پیام/