تکرار یک پرسش نام آشنای قدیمی در آستانه روز ملی روابط عمومی ها/ چرا سختی شرایط کار روابط عمومی برقرار نمی شود

غلامرضاشمس ناتری کارشناس روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران-نوشهر – دست اندرکاران روابط عمومی در میان این استرس‌ها آیا جایی در حقوق و مزایا دارند؟! سختی شرایط کار روابط عمومی شاید جز برای خود روابط عمومی ها برای کسی قابل لمس نباشد و خدا می داند که یک شاغل روابط عمومی در اثنای کار و وظیفه خود دچار چه آسیب هایی می شود.

  شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)|| در میان 10 شغلی که نام شان در فهرست شغل‌های پر استرس زاد آمده است ،‌ “روابط‌عمومی” رتبه ششم را دارد و از این رو مدیران و کارشناسان و کارکنان این بخش همواره در معرض خطرات روحی، روانی و جسمی در این حرفه هستند.
 
 سربازی، آتشنشانی، خلبانی، افسران ارتش، افسران پلیس، مدیران هماهنگ کننده رویدادها، مدیران روابط عمومی، مدیران شرکت ها، عکاسان خبری و راننده تاکسی ها جزو ده شغل پر استرس و خطرناک دنیا هستند.
 
 27 اردی بهشت روز روابط عمومی و ارتباطات نزدیک است و قاعدتا سیل پیام های تبریک برای روابط عمومی ها سرازیر می شود که البته مایه مباهات است.
 
 دست اندرکاران روابط عمومی در میان این استرس‌ها آیا جایی در حقوق و مزایا دارند؟! سختی شرایط کار روابط عمومی شاید جز برای خود روابط عمومی ها برای کسی قابل لمس نباشد و خدا می داند که یک شاغل روابط عمومی در اثنای کار و وظیفه خود دچار چه آسیب هایی می شود.
 
 متاسفانه تا آنچا که راقم سطور می داند در احکام کارگزینی هیچ درصدی برای سختی این شغل در نظر نگرفته شده و شاید مدیران خرد و کلان دانند در روابط عمومی با چه تهدیداتی از قبَل این استرس‌ها وارد می شود.
 
 به گمانم زمان آن فرا رسیده سازمان محترم امور استخدامی کشور با ملحوظ قراردادن سختی شرایط کارکنان روابط عمومی و به عنوان هدیه یی ارزشمند زمینه افزودن سختی کار روابط عمومی را در حکم کارگزینی برای روابط عمومی ها درنظر گیرد تا بارقه امیدی برای کارکنان روابط عمومی باشد.