تنزل جایگاه روابط عمومی استانداری‌ها موجب اخلال در اطلاع رسانی دولت می‌شود

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- تنزل جایگاه روابط عمومی استانداری‌ها موجب اخلال در اطلاع رسانی دولت می‌شود

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199

 

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) تنزل جایگاه روابط عمومی استانداری‌ها موجب اخلال در اطلاع رسانی دولت می‌شود

مهدی آذرمکان مدیرکل اسبق روابط عمومی وزارت کشور در گفت‌‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با انتقاد از تنزل جایگاه روابط عمومی استانداری‌ها گفت: با این اقدام روابط عمومی‌ها نمی‌توانند به مهم‌ترین وظیفه خود که همانا اطلاع‌رسانی درباره خدمات دولت در استان‌ها است عمل کنند.


آذرمکان افزود پیش‌ازاین در سال‌های گذشته به دلیل اشکالات مهمی که در نظام اطلاع‌رسانی استان‌ها وجود داشت با پی گیری‌های مستمر و مداوم روابط عمومی وزارت کشور و دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت جایگاه روابط عمومی استانداری‌ها از اداره به اداره کل ارتقاء یافت که با بخشنامه جدید جایگاه آن‌ها از اداره نیز تنزل یافته و در حقیقت در حد یک کارشناس در حوزه استاندار تعریف‌شده است.


عضو هیئت‌مدیره انجمن فعالان روابط عمومی گفت: وقتی جایگاه روابط عمومی در استانداری‌ها مدیرکل باشد در بسیاری از شوراها و جلسات می‌تواند حضورداشته باشد و اولاً اطلاعات خودش در خصوص استان جامع و کامل می‌شود و ثانیاً می‌تواند مواردی که مهم است و نیاز به اطلاع‌رسانی دارد اطلاع‌رسانی کند درحالی‌که در جایگاه یک کارشناس نمی‌تواند در جلسات شرکت کند و به‌تبع اطلاعات نخواهد داشت و خودش نیز مقام تشخیص نخواهد بود که اجازه و توانایی اطلاع‌رسانی دقیق داشته باشد.


مدیرکل اسبق روابط عمومی وزیر کشور افزود مدیران کل روابط عمومی استانداری‌ها علاوه بر جایگاه خود، دبیر شورای اطلاع‌رسانی استان نیز بودند و همگرایی و هماهنگی خوبی بین روابط عمومی دستگاه‌های مختلف استان ایجاد می‌کردند تا به وظایف ذاتی خود به نحو احسن عمل کنند که با این تنزل؛ شورای اطلاع‌رسانی استان نیز کارایی خود را از دست خواهد داد.


آذرمکان از مسئولان وزارت کشور و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خواست در تصمیم خود تجدیدنظر کنند و روابط عمومی استانداری‌ها را به جایگاه اصلی خود برگردانند.