تقدیر شهردار کوهسار از عملکرد روابط عمومی شهرداری

هندس مجید عظیمی شهردار از واحد خبر و روابط عمومی شهرداری کوهساربازدید کرد.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)|| مهندس مجید عظیمی شهردار از واحد خبر و روابط عمومی شهرداری کوهساربازدید کرد.


مهندس مجید عظیمی شهردار در بازدید از واحد خبر و روابط عمومی شهرداری کوهسار ضمن ابراز رضایت از عملکرد علی یادگار مدیر روابط عمومی و واحد خبر شهرداری اذعان داشت: مدیر روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری باید در راستای ارتقاء ماموریت اصلی مدیریت شهری که همان خدمتگزاری صادقانه و خالصانه است حرکت کند و در کنار آن با افزایش سطح علمی و عملی در حوزه تخصصی مرتبط به روابط عمومی تلاش کند.

 

وی در ادامه بر تعامل و ارتباط هرچه بیشتر روابط عمومی با مردم تاکید کرد و افزود: در جاهایی نیز روابط عمومی باید با حضور فعالانه خود برخی تخریب ها و اتهامات ناروایی که به مسئولان در مدیریت شهری وارد می‌کنند تنویر افکار نماید.

 

وی با بیان اینکه روابط عمومی سهم بسزایی در مدیریت افکار مردم و کارکنان مجموعه ایفا می‌کند افزود: این واحد پرتلاش با نشر آگاهی و ایجاد مشارکت های عمومی در توسعه و پیشبرد اهداف شهرداری و در نهایت شهر اثرات غیرقابل انکاری را دارد که ما نیز توجه کافی به این موضوع داریم و به همین دلیل . واحد روابط عمومی زیر نظر مستقیم مدیریت شهری هدایت می گردد تا انشاالله به آن نقطه عطف خود نزدیک گردد.