تعامل دوجانبه در جهت ارتقای خدمات ارتباطی و تبلیغاتی به سالمندان

این بازدید با هدف تقویت همکاری‌ها و تعاملات دوجانبه در زمینه‌های روابط‌ عمومی، ارتباطات، سواد رسانه‌ای، همایش‌ها و تبلیغات انجام شد.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || رئیس نمایندگی موسسه راهبرد روابط‌ عمومی در استان البرز از آسایشگاه خیریه کهریزک کرج بازدید کرد. این بازدید با هدف تقویت همکاری‌ها و تعاملات دوجانبه در زمینه‌های روابط‌ عمومی، ارتباطات، سواد رسانه‌ای، همایش‌ها و تبلیغات انجام شد. در این دیدار، مقرر شد که در اولین فرصت نیازسنجی‌های مربوطه تهیه و تنظیم گردد.

به گزارش شارا، در این بازدید رضا افخمی ضمن بازدید از فعالیت‌های ارتباطی و تبلیغاتی آسایشگاه خیریه کهریزک، از میزبانی این مجموعه قدردانی کرده و اظهار داشت: «این بازدید فرصتی بسیار خوب برای ارتقای همکاری‌ها و تبادل تجربیات بود.»

علیرضا چاواری، مدیر روابط ‌عمومی آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز، نیز اهم اقدامات و فعالیت‌های رسانه‌ای و ارتباطی موسسه را معرفی کرد و نمونه‌هایی از امکانات و دستاوردهای این موسسه را به نمایش گذاشت. وی همچنین بر لزوم توسعه همکاری‌های دوجانبه و اثرات مثبت این تعاملات تاکید کرد و افزود: «این همکاری‌ها می‌تواند به تقویت روابط و گسترش همکاری‌های مشترک منجر شود.»

آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز، یکی از موسسات خیریه معتبر در حومه کرج است که با تلاش کادر مدیریتی خود و در واحدهای تخصصی درمانی و اداری، به بهبود کیفیت زندگی سالمندان، معلولان جسمی-حرکتی، بیماران ام‌اس و کودکان با معلولیت ذهنی و اتیسم خدمات توانبخشی و آموزشی به صورت شبانه‌روزی، روزانه و مراقبت در منزل ارائه می‌دهد.

چاواری در پایان اظهار داشت: «این موسسه به دلیل ارائه خدمات پیشرفته و مطابق با استانداردهای جهانی به توانخواهان، به عنوان یکی از موسسات خیریه معتبر در ایران شناخته می‌شود. این موسسه که به صورت مردمی و با کمک‌های خیرین و نیکوکاران اداره می‌شود، همواره به کمک بی‌خانمان‌ها و نیازمندان اجتماعی پرداخته و در حال خدمت‌رسانی به جامعه هدف خود است.»

انتهای پیام/