شبکه اطلاعرسانی روابط عمومی ایران (شارا) || در تاریخهای 20 و 23 آبانماه 1403، دوره آموزشی «اصول و آداب تشریفات» با حضور استاد قربانعلی تنگشیر، مدرس دانشگاه و عضو هیئت مدیره انجمن متخصصان روابطعمومی ایران، در شهرداری کرج برگزار شد. این دوره با استقبال گسترده شرکتکنندگان، به موضوعات مهمی در زمینه اصول و مهارتهای تشریفات و رفتارهای حرفهای پرداخت.
استاد تنگشیر با بهرهگیری از دانش و تجربیات خود در حوزه روابط عمومی و تشریفات، مباحث متنوعی را به شرکتکنندگان ارائه داد. این مباحث شامل اصول رفتار مناسب در جلسات رسمی، مهارتهای برقراری ارتباط موثر، نحوه میزبانی و مدیریت مراسم و جزئیات رفتارهای تشریفاتی بود.
شرکتکنندگان دوره از محتوای کاربردی و جذاب این کارگاه ابراز رضایت کردند و بر این باور بودند که آموزشهای ارائهشده در بهبود مهارتها و عملکردهای آنان در محیط کاری تأثیر مثبتی خواهد داشت. برگزاری چنین دورههایی نشان از توجه ویژه شهرداری کرج به ارتقای سطح دانش و مهارتهای کارکنان خود در حوزههای تخصصی دارد.
انتهای پیام/
<div id=”div_eRasanehTrustseal_24429″></div>
<script src=”https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js”></script>
<script>eRasaneh_Trustseal(24429, false);</script>
با کلیک روی لینک زیر به کانال تلگرام ما بپیوندید:
نظر بدهید