برندسازی کارفرما در رسانه های اجتماعی: 6 استراتژی مطمئن

کمبود استعداد یک مشکل بزرگ برای محیط های کار مدرن امروزی است – 69 درصد از کارفرمایان ایالات متحده در حال حاضر در تلاش برای پر کردن موقعیت های شغلی هستند، و پیش بینی می شود که کمبود استعداد انسانی تا سال 2030 به 85 میلیون نفر برسد.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)|| کمبود استعداد یک مشکل بزرگ برای محیط های کار مدرن امروزی است – 69 درصد از کارفرمایان ایالات متحده در حال حاضر در تلاش برای پر کردن موقعیت های شغلی هستند، و پیش بینی می شود که کمبود استعداد انسانی تا سال 2030 به 85 میلیون نفر برسد.

اما این بدان معنا نیست که جهان فاقد افراد باهوش و با استعداد است. برعکس، تعداد دارندگان مدرک جهانی تا سال 2030 به 300 میلیون نفر خواهد رسید.

مشکل اینجاست که شرکت ها در تلاشند تا استعدادهای مناسب را به روش خود جذب کنند، که مشکل فزاینده کمبود استعداد است.

خوشبختانه، این مشکل یک راه حل بسیار ساده دارد – برندسازی کارفرمایان در رسانه‌های اجتماعی.

بله، با استفاده از رسانه های اجتماعی، می توانید افراد با استعداد مناسب را برای رشد کسب و کار و رشد روابط عمومی خود به طور یکپارچه به دست آورید. واقعا؟

این ممکن است در حال حاضر عجیب به نظر برسد، اما وقتی این پست را تا انتها بخوانید، خواهید فهمید که برندسازی کارفرما چیست و رسانه های اجتماعی چگونه آن را هدایت می کنند. بنابراین، بیایید استقلال برندسازی کارفرمایان در رسانه های اجتماعی را بشکنیم.


برندسازی کارفرما چیست؟

یک برند کارفرما نامشهود است. با این حال، بسیاری از اعمال و رفتارهای ملموس به آن کمک می کنند.» – ادوارد ای. لاولر

این نقل قول عملاً کل مفهوم برندسازی کارفرما را خلاصه می کند. به عبارت ساده، این یک فرآیند ساده برای ایجاد و مدیریت شهرت کارفرمای شما در میان جویندگان کار، افراد با استعداد و سایر رهبران صنعت است.

عوامل زیادی مانند فرهنگ شرکت، امتیازات و موارد دیگر در برندسازی کارفرما نقش دارند. شما می توانید همه این عوامل را دستکاری کنید تا یک برند کارفرمای قوی ایجاد کنید که می تواند به شما در جذب استعدادهای مناسب کمک کند.

از آنجایی که یک فرد به طور متوسط ​​روزانه 145 دقیقه را در رسانه های اجتماعی صرف می کند، تبلیغ برند کارفرمای شما در رسانه های اجتماعی می تواند شهرت شرکت شما را در بین جویندگان کار بهتر افزایش دهد.

بنابراین، رسانه های اجتماعی + نام تجاری کارفرما فرمول جدید برای به دست آوردن یک نیروی انسانی پویا در روزهای آینده است.


تدوین استراتژی برندسازی کارفرما در رسانه های اجتماعی

 

هیچ تاکتیک دقیق رسانه های اجتماعی برای ایجاد برند کارفرمای شما در رسانه های اجتماعی وجود ندارد. با این حال، اگر یک استراتژی جامع برند کارفرمایی متناسب با اهداف تجاری خود ایجاد کنید، می توانید به راحتی حضور اجتماعی خود را در میان جویندگان کار ایجاد کنید.

 اگر می‌خواهید کارمندان شایسته و حرفه‌ای را در سازمان خود استخدام کنید، از هم‌اکنون استراتژی‌های برندسازی کارفرمای شبکه‌های اجتماعی خود را تدوین کنید.

مزایای برندسازی کارفرما در رسانه های اجتماعی

وقتی استراتژی‌های رسانه‌های اجتماعی برای تقویت برندسازی کارفرما هماهنگ می‌شوند، به جذب استعدادهای جدید کمک می‌کند و به حفظ استعدادها، کاهش هزینه‌های استخدام و موارد دیگر کمک می‌کند. بنابراین اگر هنوز برند کارفرمای خود را در رسانه های اجتماعی ایجاد نکرده اید، فوراً این کار را انجام دهید تا:

کاهش دردسر آگهی های شغلی: اگر دنبال کنندگان قابل توجهی در رسانه های اجتماعی دارید، نیازی به صرف هزینه برای ارسال آگهی های استخدام آنلاین ندارید. در عوض، ذکر یک موقعیت شغلی جدید در صفحه رسانه های اجتماعی شما برای دریافت درخواست های شغلی مختلف کافی است.


جذب استعدادهای مناسب: صفحه شغلی یک شرکت خاص فقط توسط افرادی که با برند و عملکرد آن آشنا هستند دنبال می‌شود، بنابراین نیازی نیست که بسیاری از درخواست‌های شغلی ناکارآمد را حذف کنید.


استخدام سریعتر: دنبال کنندگان صفحه استخدام در رسانه های اجتماعی شما منبع استعداد خام شما هستند. شما به سادگی باید یک پست شغلی مورد نیاز را به اشتراک بگذارید و افراد با استعداد مختلف به طور خودکار در کمترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.


جابجایی کمتر کارکنان: درگیر نگه داشتن کارمندان شما در رسانه های اجتماعی می تواند منجر به بهبود بهره وری و کاهش نرخ جابجایی کارکنان شود.


حقوق کمتر: شرکت‌هایی که شهرت کارفرمای بدی دارند باید 10 درصد حقوق بیشتری برای جذب استعدادهای جدید ارائه دهند. در عین حال، شرکت‌هایی با حضور اجتماعی قوی می‌توانند بدون زحمت افراد بسیار با استعداد را با بسته‌های دستمزد کمتر جذب کنند.

استراتژی های برندسازی کارفرما در شبکه های اجتماعی

در اینجا چند استراتژی برندسازی کارفرما که توسط سازمان های پیشرو در سراسر جهان استفاده می شود آورده شده است:


1. برنامه بازاریابی محتوای واقعی را هدف قرار دهید

در اینجا برنامه بازاریابی محتوا شامل محتوای وبلاگ نمی شود. مطمئناً، این مؤثرترین راه برای تبلیغ برند شما و ایجاد ترافیک است، اما به برند کارفرمای شما کمک چندانی نمی کند.

به این دلیل که جویندگان کار بالقوه به محتوای تولید شده توسط کارمندان گذشته یا فعلی علاقه مند هستند. بنابراین وقتی می گویید فرهنگ شرکت شما عالی است، توجه افراد را به خود جلب نمی کند. اما، از طرف دیگر، وقتی کارکنان فعلی می گویند فرهنگ شرکت شما عالی است، قطعا توجه کارمندان بالقوه را جلب می کند.

2. اثبات اجتماعی را به نفع خود انتخاب کنید

طبق گزارش Morning Consult، شصت درصد از بزرگسالان آمریکایی علاقه مند به کار برای آمازون و گوگل هستند. میدونی چرا؟

زیرا این شرکت ها در بازار شهرت خوبی دارند. در حال حاضر، آمازون و گوگل برندهای بزرگی هستند و برای استارت آپ ها، به سختی می توان یک شبه به این میزان محبوبیت دست یافت. اما آنها می توانند گام های کوچکی برای ایجاد اثبات اجتماعی خود بردارند. این پیامی را در بین جویندگان کار ارسال می کند که یک شرکت مترقی است که به جذب استعدادهای بیشتر کمک می کند.


3. فیلم ها و عکس های محیط اداری را به اشتراک بگذارید

شما می توانید فضای فروتنانه خود را در سیستم عامل های رسانه های اجتماعی خود برای جذب نیروهای جدید به نمایش بگذارید.

این نمای فضای اداری آرام و مجلل راه خوبی برای نشان دادن به متقاضیان شغلی بالقوه است که در چه نوع محل کار می توانند کار کنند.


4. فرهنگ شرکت خود را ارتقا دهید

یکی از فرهنگ‌های بزرگ شرکت بر محیطی مثبت است که در آن مدیران، همکاران و رهبران یک رابطه صمیمانه با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند. بنابراین، باید اعتماد، روحیه تیمی، حمایت و همکاری را در پست های رسانه های اجتماعی خود برجسته کنید.

حتی می توانید تا آنجا پیش بروید که کارمندان را در مسابقات شرکتی مانند سازماندهی یک بازی کارت رقابتی اما سرگرم کننده شرکت دهید. کارمندان شما را دور هم جمع می کند، به آنها کمک می کند تا از طریق اختلاف نظر کار کنند، و همچنین – فراموش نکنیم – فرهنگ شرکت شما را ارتقاء می دهد و تیم سازی را تشویق می کند.

صفحه اینستاگرام لایف مایکروسافت به طرز هوشمندانه ای فرهنگ شرکت را بیان کرده است. از سیاست مدیریت خوب گرفته تا تنوع فرهنگی، لایه های مختلف فرهنگ شرکت مایکروسافت در رسانه های اجتماعی به نمایش گذاشته می شود.

 

 

منبع انگلیسی: publicrelationstoday

 

منبع فارسی:

شارا – شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران
جانکی شارما | 13 ژانویه 2022 | تحلیل، روابط عمومی