شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)– در بازارهای گذشته هر سازمانی مسوؤل تولید اطلاعات محدود بود آن هم مرتبط به کار و حرفه و نوع تولیدات خودش. امروزه انجام این کار وظیفه ملی شده و در سطح ملی اراده و تلاش برای تنظیم دائرهالمعارف اطلاعاتی لازم است.
در این دائرهالمعارف تعیین جایگاه اطلاعات تکنولوژیکی و صنعتی برای همگامی با دنیای در حال تحولات لحظهای واجب است. نگاهداری اطلاعات محتاج به تشکیل بانک اطلاعاتی صنعتی و بازاریابی است تا فعالانه به تولید اطلاعات بپردازد. اگر بانک اطلاعات صنعتی فعال مولد با سازماندهی صحیح ستادی همراه باشد و بانک با گستردگی در بازارها در فعالیتهای آنها بتواند نفوذ کند بستر و زیرساخت های به دست آوردن اطلاعات فراهم و در موارد زیر ملزم به فعالیت میشود:
1- تولید اطلاعات مطابق روز (لحظهای)؛
2- تهیه اطلاعات لازم و به موقع براساس نیازمندیهای اطلاعاتی؛
3- بهرهگیری بهینه از ابزار و وسایل سخت و نرم؛
4- تداوم عملیات برای تولید اطلاعات و تکمیل و نوسازی اطلاعات؛
5- در اختیار گذاشتن به موقع اطلاعات تکمیلی مطمئن برای سهولت تصمیمگیری؛
6- دادن فرصت مناسب و کافی به استراتژیستها که با اطمینان وارد صحنه بشوند؛
7- تاکید روی آیندهنگری توأم با تفکر استراتژیک و نواوری برای موفقیت در بازارها؛
8- تاکید روی اثربخشی و صحت اطلاعات داخلی و خارجی بازارها؛
9- تاکید روی جهتدار بودن، به موقع بودن، کامل بودن اطلاعات؛
10- تاکید روی حداکثر مراعات احتیاط و اجتناب از قبول خطرهای کور.
چون در استراتیهای داد و ستد جهانی نقش اصلی را اطلاعات و مراکز اطلاعاتی بازی میکنند(تا بازارگردانندگان بتوانند موفق بشوند، لازم است که در میدان رقابتهای اقتصادی با هوشیاری درک کرد که چه نوع اطلاعات لحظهای و اقتضایی اثرات سازنده بیشتری دارند. به علت همبستگی نزدیکی که در عصر انفجار اطلاعات و انفجار فناوری وجود دارد لازم است که برای تهیه و جمعآوری و درک و به کارگیری اطلاعات صنعتی و تجاری و بازاری وارد بازار شد تا بتوان در جریان آخرین اطلاعات جاری قرار گرفت.
|
نظر بدهید